Sant Jordi se celebra amb llibres, roses i… gelat. Una gelateria florentina situada a Barcelona busca sorprendre els amants de Sant Jordi amb dues novetats: el gelat Sant Jordi, que després de la rebuda de l’any passat torna al mercat, i el gelat de roses. Si t’encurioseix saber a què té gust un gelat de rosa, només hauràs d’esperar fins aquest dimarts per tastar-lo a la gelateria Badiani. El gelat Sant Jordi, que tant d’èxit va tenir l’any passat, busca homenatjar aquesta tradició catalana del 23 d’abril. Té una base cremosa de fiordilatte per simbolitzar les pàgines d’un llibre amb la seva blancor i una salsa de maduixes silvestres per recordar el color de les roses. A més, les maduixes li donen un sabor fresc i explosiu ideal per a la primavera.
Per altra banda, el gelat de roses està elaborat amb essència d’aquestes flors i amb cada cullerada sents el gust de la diada de Sant Jordi. És un gust fresc, que transporta qui el prova a un jardí ple de roses. “Si Sant Jordi tingués un gust, seria aquest”, asseguren des de la gelateria italiana.

Ruleta de gelats perquè tothom els tasti
Per tal que tothom el pugui provar i tasti el Sant Jordi més pur, la gelateria posarà una ruleta de regals a la botiga del carrer Rosselló, 232. Per poder girar-la caldrà demostrar que segueixes la marca a les xarxes socials. El premi, si es compleix aquest requisit, està assegurat. D’aquesta manera hi surt guanyant la marca, que aconsegueix seguidors gràcies a l’oferta, i el consumidor, que pot tastar el gelat de roses o el gelat Sant Jordi sense haver-lo de pagar.