Torna un clàssic en les cerveses Moritz: “La Patrona”. Aquesta edició limitada, que ja és coneguda per ser una de les cerveses fresques que s’exhaureix abans, es pot trobar un any més per celebrar les festes de la ciutat en honor a la patrona Barcelona.
En la seva tercera edició, “La Patrona” torna a comptar amb una il·lustració en col·laboració amb La Mandanga (Noemí Rebull) que personifica a la Patrona de la ciutat amb una imatge moderna i actual. La Patrona és una cervesa fresca sense pasteuritzar elaborada en la micro-cerveseria de Fàbrica Moritz Barcelona. Es tracta d’una edició limitada realitzada amb malta d’ordi (extra pàl·lida, melanoidina, carared i carafa), arròs, llúpol (Nugget, Saaz, Simcoe i Krush) i llevat Moritz. Alcohol 5,4% v/v, estil APA i amargor 35 IBUS.

La Patrona és una cervesa de color daurat amb tocs ambre i escuma blanca, esponjosa i abundant. La nova recepta aconsegueix que la cervesa presenti aromes herbàcies i lleugerament afruitades gràcies al dry hopping dels llúpols Simcoe i Krush. En el paladar es percep un marcat sabor amarg propi de l’estil amb un rerefons dolç que aporta equilibri. Aquesta edició especial només es podrà consumir fins al 24 de setembre o fins a esgotar existències a Fàbrica Moritz Barcelona, Bar Velódromo, Casa Moritz i també estarà disponible en Moritz Store. A més, coincidint amb el 24 de setembre, dia de La Patrona de la ciutat, si et dius Mercedes, Mercè o Merche i mostres el teu DNI en qualsevol dels establiments on es vengui aquesta cervesa pop-up, Mortiz t’obsequiarà amb una canya de La Patrona.
I quin preu té aquest tresor? 25 cl: 3,95 €; 50 cl: 7,80 €; Botella 1 litre: 9,90 € Botella 1 litre refill: 6,40 €.
Moritz, la primera cervesa de Barcelona
Moritz és la primera cervesa de Barcelona, des de 1856. Concebuda per Louis Moritz fa més de 165 anys, va instal·lar la seva cerveseria a la Ronda Sant Antoni, i aquesta fàbrica de cervesa, que segueix sent un punt de trobada a Barcelona, és part de la seva història. La cinquena i sisena generació de la família segueixen convertint la marca en una icona de la ciutat comtal. Gastronomia, cultura, disseny, història i sobretot cervesa es reuneixen en uns espais que barregen tradició i modernitat: la Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz i el llegendari bar El Velódromo.
A més, la cervesera conserva la fàbrica original creada per Louis Moritz al centre de Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39), on elabora diàriament, els 365 dies de l’any, cervesa fresca sense pasteuritzar. Aquest espai compta amb una microcerveseria, l’espai d’R+D+I de la marca, que permet innovar i crear cerveses de temporada que canvien regularment, i cerveses pop-up d’edició limitada per a dies especials.
