Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fusió de gèneres al Parc del Fòrum
  • CA

El Parc del Fòrum ha estat aquest divendres l’epicentre d’una fusió de gèneres musicals amb les actuacions de The Crab Apples, Sofia Gabanna i els Stay Homas. Les encarregades d’obrir la llauna d’aquesta jornada de concerts han estat The Crab Apples, que han aprofitat l’ocasió per presentar el seu tercer disc, CRAP. “Hem arribat a la Mercè, que està bastant guai”, ha dit la cantant Carla Gimeno des de l’escenari que ha muntat Estrella Damm. La veu de The Crab Apples ha manifestat en diverses ocasions durant l’actuació del grup que el trio se sent molt feliç de poder actuar durant aquestes festes de Barcelona.

The Crab Apples, en un moment del seu concert | Jordi Play
The Crab Apples, en un moment del seu concert | Jordi Play

El grup ha apostat per una indumentària de colors pastel que pivota al voltant del color rosa. No obstant, no han anat vestides d’aquesta manera durant tota la nit. A l’últim tram del concert han decidit disfressar-se com si fossin unes paneroles. Ho han fet perquè han decidit tancar la seva actuació amb la cançó Cucarachas, el setè tema del seu darrer disc.

Concert de Sofia Gabanna a l'escenari Mediterrˆaniament | Jordi Play
Concert de Sofia Gabanna a l’escenari Mediterrˆaniament | Jordi Play

Després del pop-rock de The Crab Apples, ha estat el torn de Sofia Gabanna. Si algú es declara fan de Nathy Peluso, avui tenia una cita imprescindible al Fòrum. Sofia Gabanna és la germana de la famosa i exitosa cantant argentina. Les dues comparteixen la veu melosa i seca que les caracteritza, però l’aposta musical de Gabanna és molt més dura: el seu gènere és el rap, i els seus ritmes són molt més contundents.

Guillem Boltó, en un moment del concert dels Stay Homas | Jordi Play
Guillem Boltó, en un moment del concert dels Stay Homas | Jordi Play

Stay Homas han estat els encarregats de tancar aquesta Mercè servida per Estrella Damm. El grup que va sorgir de la pandèmia del coronavirus no té cap estil musical definit, i en les seves propostes combina reggae, funk, trap i d’altres. Tot i això, tenien la missió de convertir el Parc del Fòrum en una pista de ball, i ho han aconseguit. Milers de joves s’han aixecat de les seves cadires per ballar al ritme de les seves cançons.

Comparteix

Icona de pantalla completa