El restaurant de Risto Mejide i Laura Escanes del Born ja té nou titular. Com es pot veure en les imatges cedides al TOT Barcelona per Alberto Mejías, un dels fundadors de la plataforma Emblemàtics Barcelona, al local hi obrirà un negoci de la cadena Chao Pescao. El passat gener, el TOT va explicar que l’establiment de Mejide i Escanes, que va ser batejat com a Tigre, portava un any i mig tancat.
Al seu web, Chao Pescao, diu que és un restaurant de marisc i peix “que té com a objectiu desenfadar el terme marisqueria, oferint una experiència inoblidable a la millor relació qualitat preu del mercat”. Amb una experiència de més de 25 anys en el sector, ja compten amb dos locals a Barcelona, un al carrer del Consell de Cent, 318, i un altre al centre comercial de La Maquinista (Potosí, 2). Fonts de l’empresa han confirmat al TOT l’obertura del restaurant al Born.

260 m² i dues plantes
El local del Born es troba al passatge Mercantil, 1, just a la part del darrere del Born, Centre de Cultura i Memòria. Té uns 260 metres quadrats dividits en dues plantes. A la planta del carrer hi ha el menjador, la barra del bar i una cuina oberta. Amb grans finestrals, l’establiment està totalment equipat i moblat, té capacitat per a 55 persones i una terrassa per a vint-i-quatre clients, amb sis taules per quatre persones. A Mil Anuncios, es traspassava per 250.000 euros.
Escanes va anunciar l’obertura del seu restaurant el març del 2022 quan ja feia uns mesos que estava en funcionament. Al setembre del mateix any, l’establiment ja estava tancat. Des de llavors i fins ara, no havia obert cap altre negoci en aquest emplaçament del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Tigre era un restaurant de fusió amb influència de la cuina japonesa.

Amb anterioritat al local de la influencer i el presentador de televisió, en aquesta mateixa adreça hi havia hagut altres restaurants, entre ells Zero Patatero i Big Cokka. Cap d’ells va funcionar i van tancar poc després. “És estrany. És una bona zona. Quasi tots els establiments que hi ha van força bé. També el Puertocillo, una marisqueria de tota la vida. Esperem que el nou negoci pugui funcionar, aprofitant l’interès que desperta el centre cultural”, subratlla Mejías.