Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ‘hamburgueses sense ximpleries’ de Machaka arriben al barri de Sants
  • CA

‘Hamburgueses sense ximpleries’. Amb aquest lema, un jove brasiler emprenedor plantava cara a la pandèmia a Barcelona llançant-se a l’aventura d’un negoci de repartiment a domicili d’hamburgueses amb un local al número 165 del carrer de Balmes. Era l’any 2020 quan Paulo Pusset donava vida al Machaka Burger, un projecte gastronòmic que ofereix salses casolanes, carn, pollastre i porc de proximitat, pa de massa mare i receptes úniques. L’èxit va ser notori, i l’empresari va aconseguir obrir el local per servir hamburgueses de forma presencial el març de 2021. Els barcelonins van acollir tan bé aquestes hamburgueses que el Machaka es va expandir amb un segon establiment, també a l’Eixample (Consell de Cent) i es va consolidar com una de les marques més prestigioses, amb més de 100.000 plats servits el 2023.

El tercer local, a la carretera de Sants

I ara, l’empresari Paulo Pusset continua la seva expansió a la ciutat i canvia de barri per anar a Sants. Acaba d’obrir restaurant en ple pulmó comercial de Sants, al 126 de la carretera de Sants. El projecte compta amb el suport d’inversors com l’empresari alemany Marcel Rodriguez, i un consell assessor format pel francès Michel Fernandes, director financer de Nestlé a Espanya i Portugal, i Andrea Pereira, emprenedora i exdirectiva ​​de Coca-Cola a Mèxic.

Interior del nou local a la carretera de Sants MACHAKA BURGUER

Aquest nou restaurant ofereix un entorn renovat, pensat per sorprendre i conversar, però encara manté l’essència de la marca: les hamburgueses aixafades, el secret propi, la versió de moda de la cuina tradicional nord-americana, però amb un toc que fa úniques les Machaka.

A més, hi ha hamburgueses vegetarianes i sense gluten. I un detall no menor, les mascotes són benvingudes als locals de Machaka Burger, un fet molt poc habitual en el món de la restauració a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa