Coques reconegudes arreu de Catalunya, elaboració de coques tradicionals, coca de xocolata, coca amb cabell d’àngel, i molt més. Així és el Forn Franquesa, nascut l’any 1952 i amb botigues arreu del país, una d’elles, a Barcelona. I de fet, després de diversos dies tancat per obres de reforma i millora, avui divendres, 28 de març, ha reobert per tornar a oferir a la clientela fidel de l’avinguda de Gaudí, 45-47 oferint les seves coques magnífiques que ja fa quinze anys que el Forn Franquesa ofereix als barcelonins amb el seu establiment.
Quinze anys d’arrelament al barri
“Durant aquest temps, hem tingut el privilegi de comptar amb vosaltres, la nostra comunitat de clients, que ens heu fet sentir com a casa. Des de les tradicionals coques de xocolata fins a les salades, cada peça és elaborada amb amor i dedicació perquè cada mos sigui una experiència única”, expliquen des del Forn Franquesa, que expressa el “més sincer agraïment per la confiança que ens heu dipositat al llarg d’aquests anys. La vostra presència ha fet que la nostra botiga sigui més que un simple lloc de venda; és un espai on la gent propera i de barri es troba per compartir moments i sabors“.

Celebra-ho amb el TOT Barcelona!
I per celebrar aquesta reobertura, Forn Franquesa i el TOT Barcelona s’alien per donar una alegria als lectors del diari. Sortegem 3 lots de productes, que podeu aconseguir participant en el sorteig a través del perfil d’Instagram del TOT, entre el 28 de març i el 4 d’abril.