Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Redescobreix la història de Barcelona amb “La Velo”, la nova cervesa de Moritz
  • CA

La cervesera Moritz ens sorprèn de nou amb una creació que ens transporta gairebé un segle enrere. “La Velo“, la nova cervesa fresca i sense filtrar, arriba com una edició limitada per celebrar el 90è aniversari del mític Bar Velódromo, un dels pilars culturals de Barcelona des de l’any 1933.

Un tast de tradició i modernitat

Què passaria si poguéssim degustar una cervesa com les de fa 100 anys? Moritz ens brinda aquesta oportunitat amb “La Velo”, una cervesa Saison produïda exclusivament a la microcerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona. Aquest elixir, sense pasteuritzar i sense filtrar, combina a la perfecció la tradició amb un toc modern. Amb una lleugera amargor de llúpol que es va intensificant, la seva aroma destaca per notes de plàtan, pebre negre i gra, gràcies al llevat belga.

“La Velo” es podrà gaudir en llocs seleccionats fins al setembre: el Bar Velódromo, la Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz i la Moritz Store. Una oportunitat única per als amants de la cervesa artesanal i els entusiastes de la història barcelonina.

‘La Velo’, la nova cervesa de Moritz | Cedida

Homenatge a una icònica Barcelona

El Bar Velódromo no és només un bar, és una institució. Obert des de l’any 1933, aquest espai ha estat testimoni de la vida política, intel·lectual i artística de la ciutat. Des de l’any 2000, Moritz ha assumit la tasca de mantenir viva aquesta essència, fent ús de tècniques tradicionals per crear cerveses úniques i amb personalitat.

La commemoració del 90è aniversari del Velódromo va més enllà de la cervesa. El xef Estrella Michelin, Jordi Vilà, ha dissenyat un menú especial de 9 plats que retraten un viatge gastronòmic per la història de Barcelona, maridant perfectament amb “La Velo”.

Notes de tast de “La Velo”

  • Estil: Saison
  • Grau d’Alcohol: 6% vol.
  • Amargor: 25 IBUS
  • Color: 10 EBC
  • Escuma: Blanca abundant
  • Efervescència: Alta
  • Aroma: Pebre negre i plàtan amb un toc de gra de fons
  • Cos: Lleuger
  • Post-Gust: Sec, amarg i refrescant
  • Temperatura de Servei: 6ºC
  • Sabor: Complex, amb notes de fruites, espècies, cítrics i llevat
  • Maridatge: Ideal amb plats d’herbes fresques i cítrics, com salmó amb anet i llimona, amanides amb ruca i canonges, i plats lleugerament picants.
  • Copa Recomanada: Tulipa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa