Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una gelateria de Barcelona aspira a ser el local més bonic del món

Situada a l’Eixample, al carrer del Consell de Cent, la gelateria-cafeteria Amiko té assegurat un títol: ser el local més bonic de Barcelona durant el 2025. És l’únic establiment d’aquestes característiques que ha arribat a la final dels Restaurant & Bar Design Awards 2025, en la categoria de “cafès”. Aquests guardons internacionals reconeixen cada any l’excel·lència en el disseny d’espais gastronòmics arreu del món, i enguany la gala serà a l’octubre a Dubai. Aquest local és una delícia que va crear l’estudi valencià Masquespacio, i s’inspira en l’art déco i l’estètica de Palm Beach a Miami.

Es tracta d’un local de 105 metres quadrats que, segons expliquen els seus dissenyadors, combina corbes sinuoses pròpies de l’època amb línies rectes contemporànies, en una paleta de tons pastel suavitzats que contrasten amb matisos terrosos foscos, tal com explica l’estudi a la pàgina web. A més, la proposta incorpora vegetació tropical que contrasta amb materials durs com la ceràmica i el metall. El local, detallen, ha estat dissenyat per «estimular tots els sentits» amb il·luminació que varia al llarg del dia, aromes de gelat i vegetació i vaixella creada específicament per a l’experiència.

Interior de l’Amiko, que aspira a ser el local més bonic el món

I què trobareu en aquest local? Amiko ofereix brunch, esmorzars, menjars lleugers i gelats artesanals amb sabors com pistatxo, dolç de llet, mascarpone, matxa i fruites tropicals. Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer el 27 d’octubre en una cerimònia que reunirà finalistes de tot el món.

L’Awards està reconegut mundialment com el principal concurs internacional dedicat al disseny d’espais per a la restauració. Ara, en la seva 17a edició, reconeix i celebra els espais més creatius del món i les persones i organitzacions que hi ha darrere, que abasten des de destinacions gastronòmiques de luxe fins a llocs de trobada informals i ràpids basats en conceptes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa