Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El gelater que enamora Dua Lipa obre un negoci només amb productes catalans

El gelater que enamora Dua Lipa obrirà al juny una gelateria a Barcelona només amb productes catalans de proximitat i de temporada. Es tracta de Massimo Pignata, que ja disposa dos establiments a la ciutat, DelaCrem, al carrer d’Enric Granados, 15, i l’obrador DelaCrem, al passeig de Sant Joan, 59. Originari del Piemont, Pignata és mestre gelater des del 2008. Des de la capital catalana i amb el seu equip, diu que “explora tota mena de tècniques, idees i ingredients, sempre naturals”, destaca al seu perfil de Linkedin.

Fa uns dies, la cantant va visitar la gelateria que Pignatta té al carrer d’Enric Granados. Allí, se la va poder veure fent cua amb la seva parella, Callum Turner. Sembla que Dua Lipa hauria demanat un gelat de dolç de llet i fastucs, i Turner, de stracciatella. Al gener, Delacrem es va viralitzar a les xarxes per un vídeo on va fer una versió catalana del gelat que agradava la cantant, de vainilla amb oli d’oliva i sal. Pignata el va fer amb oli d’oliva extra de les Garrigues i sal del delta de l’Ebre. Dua Lipa va estar a Barcelona per actuar davant dels congressistes de McDonald’s, al Palau Sant Jordi. Les vinculacions de l’artista amb la ciutat no acaben aquí, ja que el seu darrer videoclip, Illusion, es va enregistrar a les piscines Picornell de Montjuïc.

Nous negocis d’Albert Adrià i Lucciano’s

L’obertura d’aquest nou establiment de Pignata serà a la confluència de Consell de Cent amb Muntaner, molt a prop d’on es troba DelaCrem, i coincidirà en el temps amb altres dues gelateries de renom a Barcelona, la que posarà en marxa el xef Albert Adrià a la Rambla, en col·laboració amb Torrons Vicens, i el segon negoci de la cadena argentina Lucciano’s a la capital catalana. En concret, Lucciano’s aixecarà la persiana al local de la pastisseria històrica Massana, al carrer de Ferran, 14, com va avançar el TOT Barcelona.

Sabors de la terra

El nou comerç de Pignata es dirà Delaterra, i s’hi podrà trobar gelats amb avellanes de Reus i maduixes del Maresme, o de iogurts de la Fageda amb grataculs (el fruit de la gavarrera) i de poma al forn al gust de canela. D’entrada, la gelateria engegarà amb 24 sabors amb la intenció de fer créixer la carta més endavant.

Més notícies
Notícia: La prèvia de Dua Lipa abans del concert al Sant Jordi: tapes i Gaudí
Comparteix
La britànica fa de turista abans de la seva esperada actuació, posposada en dues ocasions per la pandèmia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa