La nit més màgica de l’any està a punt d’arribar i per assaborir-la al màxim, chök – the chocolate kitchen, la marca líder en bakery sense gluten, presenta dues coques artesanals, irresistibles, exclusives i 100% gluten free, elaborades amb la seva espectacular massa de brioix de mantega sense gluten. Són fruit d’un procés de recerca i desenvolupament únic en el mercat. Chök torna a demostrar que la innovació i la tradició poden anar de bracet: el resultat són unes coques excepcionalment esponjoses i suaus, amb unes delicades notes de taronja i llimona que ens recorden que estem davant la festa més mediterrània.

Garantia total de seguretat alimentària

Coca Tradicional: el sabor de tota la vida, reinventat: suau massa brioix de mantega sense gluten amb un toc cítric de taronja i llimona, una delicada crema pastissera, pinyons i taronja confitada.
Coca de Xocolata i Avellanes: per als chökolovers: la millor massa de brioix de mantega sense gluten, també amb un toc
de taronja i llimona, però, en aquest cas, amb una irresistible i intensa crema pastissera de xocolata, avellanes i pinyons.

On les pots trobar?

La cadena compta amb sis establiments, dels quals, 3 són 100% sense gluten, és a dir, que no hi entra cap aliment que pugui trencar la cadena de seguretat.

Plaça Comercial, 9 (100% gluten free)
Ramelleres, 26 (100% gluten free)
Comte d’Urgell, 222 (100% gluten free)

Chök obre el seu primer local en 2013 a Barcelona, al carrer del Carme 3. Neix de la ment del seu creador, Fernando Madrid, amb la intenció de difondre la cultura de la xocolata. Avui és una marca internacional present a Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Granada, Gibraltar, Riad i Dubai. Encara que chök es crea com un concepte take away amb una oferta amb gluten, anticipant-se a les necessitats del consumidor, i després d’anys de recerca constant per a oferir productes de qualitat que sentin bé, la marca aposta per un bakery 100% gluten-free.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa