Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La carn més cara del món ja es pot consumir a Barcelona

100 grams es paguen a 280 euros. És el preu de degustar la que es considera la carn més cara del món, i que fins ara, només es podia gaudir al Japó. Però una empresa catalana ha estat la primera a aconseguir l’autorització del Japó per distribuir a Europa la carn més preuada i exclusiva del país. I naturalment, es podrà consumir a Barcelona. El Grup Akaneya ja distribueix aquesta carn exclusiva, la Matsusaka Beef.

On podràs consumir la Matsuaka Beef

Guardada com un tresor nacional, la Matsusaka Beef s’exporta aquest any per primera vegada. El Govern japonès ha donat llumverda a la seva exportació arran de l’acord entre el Grup Akaneya, amb seu a Barcelona, i la Matsusaka Beef Association, formada per 450 membres, i que ha acceptat l’entrada d’una empresa estrangera a la seva organització per primera vegada en els seus 60 anys d’història. L’empresa, fundada pel català Ignasi Elias i presidida per Chiho Murata, té
restaurants a Barcelona (Carlota Akaneya), Madrid (Pilar Akaneya) i París (Marie Akaneya), ciutats on ja es
pot tastar aquesta exquisidesa. A més, el Grup Akaneya compta amb l’autorització del Japó per distribuir
aquesta carn a altres restaurants d’Europa.

Matsusaka Beef, considerada la carn més cara del món Grup Akaneya

La Matsusaka Beef no ha sortit mai del Japó a causa d’un marc legal bloquejant i dècades d’insuficient interès per combatre’l. Però també per l’escassa producció de 7.000 caps de bestiar està coberta íntegrament per una exquisida demanda interna que paga preus elevats. Actualment, 100 grams de llom baix d’aquesta carn tenen un preu de 280 euros.

“La carn de Matsusaka és de producció molt reduïda i fins ara s’ha guardat al Japó com un tresor autèntic.
Finalment, ha estat possible exportar-la i portar-la a Europa. Hem aconseguit crear una peça extrema, la millor. Creiem que estem en un punt de màxima qualitat. Però continuarem treballant per aconseguir una qualitat superior. El camí mai no s’acaba”, ha dit el propietari de la granja més prestigiosa que produeix aquesta carn, Hiroki Ito, que aquesta setmana ha assistit a la presentació que l’empresa catalana ha fet a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa