Ha costat, però el restaurant de la Font del Gat de Montjuïc té una nova des d’aquest dijous 24 d’abril. El Grup Confiteria, que ha rebut la concessió per part de l’Ajuntament per explotar el negoci durant una dècada, ha inaugurat el restaurant amb un “nou concepte”. El restaurant, ubicat en un edifici noucentista de Puig i Cadafalch del passeig de Santa Madrona, 28, i envoltat d’un jardí noucentista de gran valor fa ser fundat el 1925 i va oferir durant molts anys cuina clàssica i moderna en una casa bucòlica situada als jardins de Laribal, amb cuina a la vista i terrassa.
Menjar i programació lúdica i cultural
De moment, sabem que local, que conserva la terrassa original, inclourà una programació lúdica i cultural. Hi haurà concerts, cinema a l’aire lliure, exposicions, vermuts electrònics… Aquesta oferta tindrà més pes que la carta gastronòmica, però l’espai sí que disposarà d’un llistat de 10 o 12 tapes molt ben elaborades. “Els Jardins de Laribal era un dels llocs on es divertirien les classes populars de Barcelona, i volem que el 2025 això continuï sent igual”, expliquen des del grup.

Grup Confiteria s’ha encarregat de les obres d’adequació de l’estructura i el disseny interior, i l’Ajuntament -que va comprar la finca al periodista i empresari Josep Laribal l’any 1908- ja va fer les obres exteriors de l’edifici amb una inversió que ronda els 400.000 euros.
Grup Confiteria és una cadena que té una quinzena de restaurants com el Cafè del Centre i el Bar Muy Buenas, a més de la famosa cocteleria Paradiso. La Font del Gat serà el 25è local que gestiona l’empresa d’Enric Rebordosa i Lito Baldovinos. La cadena pagarà un cànon mensual de 2.500 euros més IVA per explotar el negoci.