Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La protesta ‘pacificada’ de dissabte nit redueix el nombre de ferits a Barcelona
  • CA

La protesta ‘pacificada’ de dissabte a la nit a Barcelona deixa un balanç molt més baix de ferits que les anteriors. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 14 persones arreu de Catalunya durant les protestes de dissabte contra de la sentència de l’1-O i les actuacions policials dels darrers dies. Onze de les atencions es van fer a Barcelona i tres a Girona.

Encara són molts ferits, però la reducció és significativa. La batalla campal de divendres es va saldar amb 152 atesos a la ciutat, els xocs entre ultres i antifeixistes dijous va acabar amb 36 assistències i la protesta de dimecres a la Gran Via en va registrar 58 i la rosa de foc de dimarts, 74. 

13 detencions

Les detencions prossegueixen, no obstant. Aquest dissabte els Mossos d’Esquadra van detenir 13 manifestants a la ciutat, els únics arrestats per les protestes a tot Catalunya. Afegeixen que anit 3 mossos van patir ferides, sense detallar-ne la gravetat. Divendres la intervenció policial a la batalla campal de Via Laietana i Urquinaona es va tancar amb la detenció de 12 persones per part dels Mossos d’Esquadra i almenys 10 més de la Policia Nacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa