Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Absolen l”estafador de l’amor’ perquè no poden atribuir-li cap engany a una dona
  • CA

L’home acusat de seduir i enganyar múltiples dones per demanar-les diners, conegut com l’estafador de l’amor, ha tornat a quedar absolt. En aquesta ocasió, el jutjat penal número 27 considera que no queda demostrat cap “engany atribuïble a l’acusat”, Albert Cavallé. Així, la dona que el va conèixer per una aplicació de cites i que va acabar cedint-li “milers d’euros” ha quedat, com ha passat en altres casos similars, sense la reparació que buscava. 

La denunciant assegura que van arribar a signar una donació de 7.000 euros i que, l’endemà de fer el document, va fer una transferència al compte de Cavallé de 1.674 euros. La resta dels diners, els hauria anat donant en metàl·lic o comprant-li directament allò que l’estafador de l’amor demanava. A la sentència es detalla que ella hauria assumit el pagament “d’activitats de consum i compres” durant les seves cites, ja que van tenir una relació on van veure’s en diferents ocasions i van arribar a intimar. 

L’home li va dir que “treballava en una empresa familiar de domòtica, per la qual cosa havia de fer viatges de negocis freqüents, i va fer al·lusió al fet que el seu pare tenia una casa i un vaixell a Mallorca”, segons recull l’agència Europa Press. És part del modus operandi que seguia Cavallé, que assegurava tenir una bona posició econòmica. A més, a les primeres trobades amb la dona, l’estafador va va afirmar que s’havia deixat la documentació en una casa de la seva mare a Andorra i per això no podia pagar ni treure diners.

Converses de Whatsapp com a prova exculpatòria

Tanmateix, el jutge destaca que hi ha contradiccions en la declaració de la dona i el que va interposar a la denúncia. A més, descarta que estigui acreditat que l’abril del 2017 la dona “efectués tots o alguns dels indicats pagaments com a conseqüència d’algun concret engany atribuïble a l’acusat ni que la transferència obeís a alguna concreta manifestació enganyosa d’ell”.

Així, tampoc considera provat que l’investigat abonés “una factura telefònica de 262,76 euros” i el preu “d’un dispositiu electrònic d’1.188 euros” pagat amb la targeta de la dona sense la seva autorització. Com a prova s’aporten converses per Whatsapp que, segons la sentència, “semblen evididenciar que l’acusat està impacient per adquirir i utilitzar un ordinador, el que confirmaria la versió de l’acusat segons la qual ella no va ser aliena a la seva adquisició i fa creïble la seva versió segons la qual va ser ella qui el va pagar”, concreta l’Agència Catalana de Notícies.

Per un altre costat, el text judicial apunta que Albert Cavallé el passat més de març va ingressar 1.174 euros al jutjat per a la dona en dos pagaments. 

 

Més notícies
El Suprem denega la petició de Forn de sortir de presó per fer campanya
Notícia: El Suprem denega la petició de Forn de sortir de presó per fer campanya
Comparteix
El tribunal considera que l'empresonament és "proporcionat" i no vulnera el "dret a la participació política dels acusats"
Presó provisional per a una detinguda a la protesta antifeixista
Notícia: Presó provisional per a una detinguda a la protesta antifeixista
Comparteix
Dos menors entre els 7 arrestats | Dels cinc adults, quatre han quedat en llibertat amb càrrecs | Tres estan acusats d'agressió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa