Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els preus per allotjar-se en un escenari real de ‘L’ombra del vent’
  • CA

L’ombra del vent és la gran obra de Carlos Ruiz Zafón (1964-2020) i una de les novel·les ambientades a Barcelona més llegides. Un dels escenaris claus de la trama del llibre és el palauet Aldaya, inspirat en un edifici real, la Torre Macaya, remodelada recentment i que acaba d’obrir com a hotel de luxe a la zona alta de la ciutat.

L’hotel boutique Mirlo obre portes a l’edifici modernista ubicat al número 32 de l’avinguda del Tibidabo. És un establiment amb cinc estrelles, petit, amb només 16 habitacions, totes equipades amb dutxes turques, banyeres d’hidromassatge o amb sauna. En aquest sentit, l’establiment publicita un “spa privat” a cada habitació.

La torre Macaya, on ha obert l'hotel Mirlo / Hotel Mirlo Barcelona
La torre Macaya, on ha obert l’hotel Mirlo / Hotel Mirlo Barcelona

I quant costa fer nit en un hotel de novel·la? Depèn de l’habitació, però el cost per una nit de la pròxima setmana per a dues persones fluctua entre 205 euros -el preu més reduït- i 434 euros per la suite Mirlo, amb esmorzar inclós. En cas de reservar per als pròxims caps de setmana, les tarifes per a dos hostes es situen entre 230 i 464 euros, segons l’habitació.

Els preus pugen una mica més en Setmana Santa. Passar una nit entre el 14 i el 15 d’abril val entre 255 i 519 euros.

Les més assequibles són les Deluxe, de 25 metres quadrats i dutxa amb efecte cascada. Un pèl més gran són les Deluxe superior, amb dormitoris de 28 a 32 metres quadrats, dutxa i, a més, banyera hidromassatge amb cromoteràpia. La pompa va en creixement en les suites, de 35 metres quadrats i, a més de la dutxa i la banyera d’hidromassatge, sauna pròpia. Tant les habitacions deluxe com la suite disposen cadascuna d’un jardí privat de 25 metres quadrats.

Una habitació deluxe de l'hotel Mirlo / Hotel Mirlo Barcelona
Una habitació deluxe de l’hotel Mirlo / Hotel Mirlo Barcelona

El pis superior es reserva per a les cambres més suptuoses. Les suites Tibidabo 32 fan 40 metres quadrats i les més ostentoses de totes, les suites Mirlo, arriben als 50 metres quadrats, dutxa amb efecte cascada, banyera d’hidromassatge amb cromoteràpia, sauna i balcó privat. Totes les habitacions compten amb una televisió de 55 pulgades.

Més notícies
Paco Torres fotografiant ninos de Playmobil a l'espigó de Bac de Roda, a Barcelona / Jordi Play
Barcelona vista amb ulls de Playmobil
Reportatge: Barcelona vista amb ulls de Playmobil
Comparteix
Amb milers de seguidors a xarxes socials, aficionats a la fotografia juguen a contemplar la ciutat des dels 7,5 centímetres d'alçada dels immortals ninos
El Pedro enquadernant llibretes al taller de la Fundació Arrels per a persones sense llar o que han viscut al carrer / Jordi Play
A cor obert a l’obrador dels supervivents del carrer
Notícia: A cor obert a l’obrador dels supervivents del carrer
Comparteix
Artesania, confessions i companyia s'entrecreuen al taller d'Arrels on acudeixen sensesostre i gent que va dormir al ras

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa