Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La màgia del Nadal aterra al Baix Llobregat
  • CA

Compte enrere per a les festes de Nadal… i abans, dies d’esclafament amb el 6 i 8 de desembre! Teniu plans per fer en família o amb amics? Voleu propostes de quilòmetre zero? Aleshores heu de viure la màgia del Baix Llobregat amb ÉS NADAL, una bateria de 50 propostes que van des de la gastronomia a les fires, passant per l’esport, la natura, l’aventura i la cultura, sense oblidar, és clar, totes les tradicions nadalenques que fan feliços tant els menuts com els grans. També tallers i propostes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d’estades en allotjaments.

Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat TURISME BAIX LLOBREGAT

Què podem fer? Podem visitar des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 2 al 4 de desembre) i la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre), fins a viure una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, que ens submergeix en un món de màgia i diversió fins el 8 de gener a Catalunya en Miniatura, o el famós Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat amb un recorregut de 700 metres en plena natura.

I en aquestes dates no poden faltar les Fires i Mercats de Nadal per tot el territori, com el de Sant Nicasi a Gavà, a Cervelló, Collbató, Vallirana o Sant Esteve Sesrovires, espectacles per a tots els públics com els concerts de Nadal a Sant Boi de Llobregat, al Prat de Llobregat, a Sant Joan Despí i a Cornellà de Llobregat, i Pessebres vivents com el de Sant Boi de Llobregat o el del Prat de Llobregat.

I aquestes festes són especials per als infants. Per això a la comarca tot està pensat per als menuts: pista de gel de Sant Andreu de la Barca, un fantàstic viatge al cel del Nadal en el planetari del Castell de Cornellà, un recorregut de llums màgic pel Bosc Encantat de Gavà, el Campament d’en Fanguet i la Terrisseta als Museus d’Esplugues, el Campament del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat, i tallers de tot tipus, des dels més tradicionals com cuinar galetes de Nadal, fins als més novedosos com les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs.

Parc arqueològic de les mines de Gavà TURISME BAIX LLOBREGAT

I per als qui voleu cultura i patrimoni a més d’oci, teniu propostes per triar i remenar: una visita a les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura, la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes.

A nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca i també amb estades als diferents allotjaments.

Sorteig d’un lot de Nadal i una escapada

A més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat sorteja un lot solidari de Nadal amb productes de proximitat i una escapada per a dues persones, si vols participar-hi només has de fer clic aquí i creuar els dits!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa