Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La FAVB demana a la Generalitat que aprofiti la crisi per canviar el model turístic

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha demanat aquest dilluns a la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que “no pensi només en rescatar empreses” i que treballi “amb tothom” per arribar a “acords amplis” que canviïn el model turístic. 

En un comunicat, la FAVB ha assenyalat que “el turisme i la recuperació no és només cosa dels empresaris” i ha lamentat que el 6 d’abril passat Chacón es reunís únicament amb representants empresarials, sense comptar amb sindicats ni societat civil. “No es pot pensar només en rescatar empreses, s’ha de pensar en els seus treballadors i més enllà, davant l’oportunitat de fer un canvi estratègic en un model econòmic molt dependent del turisme, també cal salvar la ciutat de Barcelona (i altres) i salvar el medi ambient”, ha assenyalat l’entitat.

La FAVB que subratllat que abans de la pandèmia “ja havia quedat molt clar que era necessari un replantejament profund de el sector turístic”: “Ara tenim la necessitat i l’oportunitat de fer-ho”. “Consellera, cal canviar. Cal treballar amb tothom, pensar en tot el món i reconstruir tenint en compte un futur sostenible”, ha subratllat l’entitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa