Els grans hotels reobriran l’any que ve, segons el gremi

Demana llançar un missatge de confiança per impulsar el turisme internacional

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha demanat llançar una campanya amb un missatge unificat de confiança per fomentar el retorn del turisme internacional. “L’ocupació dels hotels oberts va incrementant de forma lleugera, però necessitem que la gent es vacuni per recuperar la confiança com a destinació turístic”, ha assegurat el director del gremi, Manel Casals, en una nova sessió del IV Congrés de Pimes de Catalunya.

Casals ha recordat que el turisme internacional, especialment procedent de països com els Estats Units, Regne Unit, França, Japó o Rússia, suposa el 85% de l’ocupació de places hoteleres. L’entitat preveu que el febrer de 2022 molts grans hotels puguin tornar a obrir i recuperar el flux de turistes.”Cal que les vacunes funcionin a tot el món i transmetre un missatge de confiança unificat, tranquil i constant des de l’administració per posar en marxa una campanya eficient en els països d’origen dels nostres turistes”, ha afegit Casals.

El comissionat de relacions externes del Gremi d’Hotels de Barcelona, Joan Gaspart, ha recordat que el sector hoteler ha estat un dels més afectats dins l’hostaleria i ha assegurat que un dels reptes és “tornar a donar valor” a aquest sector.

La trobada amb el Gremi d’Hotels de Barcelona forma part d’un cicle de 20 sessions amb 24 organitzacions territorials i sectorials de Catalunya organitzat per Fepime. L’objectiu és establir un diàleg per acordar les preocupacions de les pimes en un context excepcional, així com debatre sobre possibles accions per facilitar una recuperació empresarial “resilient, digital i sostenible”.

El IV Congrés de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya 2021 finalitzarà el 15 de juny a la seu de Foment del Treball, acompanyats dels principals actors econòmics de Catalunya.

Més informació

Nou comentari