Els apartaments turístics preveuen una ocupació del 95% durant la Setmana Santa

El preu dels allotjaments creix un 39,4% respecte a l'any passat

Els apartaments turístics de Barcelona preveuen una ocupació mitjana del 95% durant els dies de Setmana Santa, entre dijous i diumenge, segons les dades publicades aquest dimarts per l’associació APARTUR. La dada és 16 punts més elevada que la de la campanya de l’any passat, quan l’ocupació va ser del 79%. Els francesos, els ciutadans de la resta de l’Estat espanyol i els americans són els que més reserven apartaments turístics durant aquest període. “Amb aquestes xifres es consolida la recuperació del sector iniciada el darrer trimestre del 2018”, ha assegurat el president d’APARTUR, Enrique Alcántara. D’altra banda, segons Hostmaker, una start-up de gestió de lloguers, el preu dels allotjaments turístics a Barcelona ha crescut un 39,4% aquesta Setmana Santa.

Barcelona és la ciutat europea que experimenta un major augment de preus, d’acord amb aquesta start-up, que indica que si bé fa un any el preu mitjà per dia era de 114,78 euros, ara és de 160 euros. A París l’augment ha estat del 20,7% mentre que a Londres s’ha situat en el 15,1%.

Tot i que els dies festius s’allarguen fins dilluns, els dies de màxima ocupació seran les nits de divendres i dissabte, segons APARTUR.

Més informació

Nou comentari