Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Càsting per seleccionar dues persones que podran fer 10 viatges gratis amb Vueling
  • CA

Dues persones que hauran de viatjar soles podran volar gratis a deu destinacions diferents si passen el càsting que es farà per triar-les el dia 24 d’aquest gener al Centre Comercial Arenas, a Barcelona. Es tracta d’una iniciativa de màrqueting ideada per Fira de Barcelona i Vueling per promocionar el saló de turisme d’experiències B-Travel, que se celebrarà del 27 al 29 de març. Abans que comenci la fira, les dues persones seleccionades ja hauran fet el seu tour, entre el 14 de febrer i el 9 de març.

Per participar-hi només cal tenir més de 18 anys i tenir ganes de viatjar a deu destinacions per passar dos dies a cadascun d’aquests llocs. Les destinacions són totes a Europa, excepte una. Es tracta de recórrer Las Palmas, Màlaga, Marràqueix, Atenes, Lisboa, París, Roma, Amsterdam, Praga i Londres. Vueling regala els bitllets com a principal patrocinador de B-Travel, i els organitzadors del saló entregaran als dos participants una quantitat de diners que no s’ha fet pública –en concepte de dieta– per a les despeses d’allotjament, àpats, transports i tiquets per a esdeveniments culturals. L’únic que se’ls demana és que durant el viatge expliquin la seva experiència a les xarxes socials i també durant el B-Travel 2020, que se celebra uns dies després del final de la gira

Qui vulgui optar a una de les dues places s’ha d’inscriure a la web del saló B-Travel, on hi ha les bases del concurs, i participar en el càsting, on hauran de respondre a diverses preguntes sobre els viatges i la passió per viatjar. La decisió del jurat es farà pública el 31 de gener. 

Per a la directora del saló, Marta Serra, aquesta campanya vol impulsar els viatgers a “preparar un viatge únic gràcies a B-Travel i Vueling”. L’objectiu és demostrar que B-Travel, que té una plataforma activa durant tot l’any, és “molt més que una tradicional fira de turisme”, que el que fa es “complementar” l’experiència. 

Aquest tour és l’arrencada de B-Travel 2020, que del 27 al 29 de març reunirà més de 40 països, comunitats autònomes, agències de viatge, companyies aèries, de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics. 

El saló estarà organitzat en sis àrees temàtiques: B-Delicious, amb degustacions i showcookings; B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d’aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat històrico-industrial.

Més notícies
Barcelona farà un procés participatiu el 2020 per repensar el recinte de Fira a Montjuïc
Notícia: Barcelona farà un procés participatiu el 2020 per repensar el recinte de Fira a Montjuïc
Comparteix
L’Ajuntament vol aprofitar la remodelació de l’espai que es farà pel centenari de l’Exposició Universal el 2029
Fira de Barcelona tanca un any “extraordinari” i no preveu que les protestes passin factura
Notícia: Fira de Barcelona tanca un any “extraordinari” i no preveu que les protestes passin factura
Comparteix
El president de la institució, Pau Relat, ha fet una nova crida al diàleg per resoldre el conflicte polític català
Fira aprova el projecte financer per ampliar Gran Via i remodelar Montjuïc
Notícia: Fira aprova el projecte financer per ampliar Gran Via i remodelar Montjuïc
Comparteix
Les obres tindran un cost estimat de 333,15 milions d'euros i es preveu acabar-les el 2024 i el 2029 respectivament
Fira de Barcelona assegura que el Mobile no perilla però demana més diàleg polític
Notícia: Fira de Barcelona assegura que el Mobile no perilla però demana més diàleg polític
Comparteix
El president de la institució, Pau Relat, considera que cal ser “intel·ligents” per oferir les condicions necessàries perquè el MWC continuï

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa