Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Caldea reobre i estrena una llacuna panoràmica
  • CA

L’spa termal Caldea ha reobert les seves instal·lacions amb màxima seguretat i una nova llacuna panoràmica amb la que fer volar els sentits. Aforament reduït al 30% per facilitar el compliment de les distàncies socials i nous protocols d’higiene i desinfecció extremes permetran als usuaris gaudir de l’espai amb totes les garanties.

La tornada dels visitants aquest juliol ha vingut acompanyada d’una sorpresa: l’estrena d’una llacuna panoràmica i amb fons de metacrilat transparent que sobrevola el riu Valira. Es tracta d’un espai molt especial, elevat 5 metres per sobre del curs fluvial i amb 50 metres quadrats de superfície. Té dues altures diferents, amb jacuzzi a dalt i una casada i jets d’hidromassatge al nivell inferior. 

Caldea ha estrenat una llacuna panoràmica aquest juliol / Caldea
Caldea ha estrenat una llacuna panoràmica aquest juliol / Caldea

Jocs d’aigua i llums i les espectaculars vistes a les muntanyes ajuden també a reactivar el cos i la ment i evadir-se per complet després d’uns mesos tan complicats per la crisi sanitària. La llacuna és adequada per a tots els públics i té capacitat per a 50 persones com a màxim. 

La reobertura del complex termal s’ha fet en dues fases. Al juliol han reobert Termolúdic i Orígens, els espais de majors dimensions, a més de la nova llacuna panoràmica. I a principis d’agost se’ls afegeix Inúu, l’espai només per a adults. En canvi, Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants de 3 a 8 anys, romandrà tancat tot l’estiu. 

L'espai Inúu de Caldea és exclusiu per a adults / Caldea
L’espai Inúu de Caldea és exclusiu per a adults / Caldea

Màxima prevenció

El Ministeri de Salut d’Andorra ha revisat i validat les mesures extraordinàries de prevenció que ha incorporat Caldea, per garantir al màxim possible la seguretat dels clients i dels empleats. Les aigües termals de Caldea estan tractades amb clor i amb llum ultraviolada (UV), desinfectants d’alt espectre.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), una concentració residual de clor lliure en l’aigua de les llacunes a un pH <8.0 elimina virus embolicats com els coronavirus. I la llum UV amplia l’espectre d’eficàcia considerablement enfront d’altres bacteris, fongs i virus, incloent-hi el coronavirus SARS-CoV-2. A més a més, gràcies al filtrat continu que s’aplica, l’aigua de les llacunes és nova cada dia.

Termolúdic és un dels espais més grans de Caldea i és apte per a tots els públics / Caldea
Termolúdic és un dels espais més grans de Caldea i és apte per a tots els públics / Caldea

A l’agost s’ha reincorporat pràcticament tot l’equip humà del centre, que rep tora la formació, una guia de recomanacions i equips de protecció individual necessaris per al retorn a la feina després del tancament per la Covid-19. A més, Caldea compta amb la col·laboració de l’empresa especialitzada de neteja Avança –que també treballa per a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell–, i amb protocols certificats per Preventcontrol, auditors d’higiene d’Andorra.

Frontera oberta

Els visitants catalans no han de patir tampoc per la frontera. El Principal d’Andorra va reobrir fronteres amb Catalunya i França aquest mes de juny, coincidint amb la represa de l’activitat turística a Europa. La major part de restaurants, botigues, centres d’oci i grans superfícies comercials, així com hotels, tornen a rebre clients per oferir una experiència segura i atractiva.

Caldea combina espais termals interiors i exteriors, adreçats a diferents públics / Caldea
Caldea combina espais termals interiors i exteriors, adreçats a diferents públics / Caldea

Sorteig al TOT Barcelona

Per celebrar la reobertura i l’estrena de la nova llacuna, aquest mes d’agost Caldea i el TOT Barcelona regalen una escapada romàntica a Andorra. El sorteig ja està en marxa al perfil d’Instagram del diari i s’hi pot participar fins a dijous 20 a les 12h del migdia. El premi inclou dues entrades per a l’espai Inúu –exclusiu per al públic adult– amb un massatge de 30 minuts i també una nit d’allotjament en un hotel de 4 estrelles del Principat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa