Barcelona obre expedient a un alt funcionari municipal per dos pisos turístics il·legals

L'Ajuntament assegura que si el propietari no tenia constància de l'activitat il·legal, l'expedient només afectarà els inquilins

L’Ajuntament de Barcelona ha obert expedient contra l’interventor general del consistori, Antonio Muñoz, per dos pisos de la seva propietat oferts il·legalment com a allotjaments turístics, han explicat a Europa Press fonts coneixedores.

Els expedients es retiraran si acredita que té els dos pisos llogats i que qui els ofereix és l’inquilí, i l’interventor no té constància d’aquesta activitat turística il·legal en la seva propietat, ha informat aquest dilluns Nació Digital.

[r:1]

Període d’al·legacions

Com en qualsevol procediment, si durant el període d’al·legacions el propietari acredita correctament que el pis estava llogat i que l’activitat il·legal la duia a terme l’inquilí, l’expedient contra el propietari s’arxivarà i es dirigirà només a l’inquilí.

S’han obert expedients, tots dos en fase de notificació, en dos pisos d’una mateixa finca, al carrer Pescadors, i els dos casos formen part de l’actuació ordinària d’inspecció municipal contra pisos turístics que operen sense llicència.

En concret, s’han obert en un pis de la cinquena planta, contra el propietari i l’inquilí per ús d’allotjament turístic il·legal, i un altre a l’àtic de la mateixa finca, situada al barri de la Barceloneta.

Més informació

Nou comentari