Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona obre expedient a un alt funcionari municipal per dos pisos turístics il·legals
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha obert expedient contra l’interventor general del consistori, Antonio Muñoz, per dos pisos de la seva propietat oferts il·legalment com a allotjaments turístics, han explicat a Europa Press fonts coneixedores.

Els expedients es retiraran si acredita que té els dos pisos llogats i que qui els ofereix és l’inquilí, i l’interventor no té constància d’aquesta activitat turística il·legal en la seva propietat, ha informat aquest dilluns Nació Digital.

[r:1]

Període d’al·legacions

Com en qualsevol procediment, si durant el període d’al·legacions el propietari acredita correctament que el pis estava llogat i que l’activitat il·legal la duia a terme l’inquilí, l’expedient contra el propietari s’arxivarà i es dirigirà només a l’inquilí.

S’han obert expedients, tots dos en fase de notificació, en dos pisos d’una mateixa finca, al carrer Pescadors, i els dos casos formen part de l’actuació ordinària d’inspecció municipal contra pisos turístics que operen sense llicència.

En concret, s’han obert en un pis de la cinquena planta, contra el propietari i l’inquilí per ús d’allotjament turístic il·legal, i un altre a l’àtic de la mateixa finca, situada al barri de la Barceloneta.

Més notícies
Un alt funcionari de l’Ajuntament vol fer fora un llogater de 83 anys i els seus ocells
Notícia: Un alt funcionari de l’Ajuntament vol fer fora un llogater de 83 anys i els seus ocells
Comparteix
El 'Pepito' viu a un pis de la Barceloneta des del seu naixement però la extinció formal del contracte de renda antiga l'ha posat contra les cordes al final de la seva vida
Barcelona s’alia amb nou ciutats europees per lluitar contra els pisos turístics il·legals
Notícia: Barcelona s’alia amb nou ciutats europees per lluitar contra els pisos turístics il·legals
Comparteix
L’Ajuntament ha enviat una carta als representants dels governs de Catalunya i Espanya davant la UE per reclamar un marc legal comunitari
Les ocupacions arriben a Sarrià-Sant Gervasi / XFDC
8 ocupacions simultànies a pisos i locals del Putxet
Notícia: 8 ocupacions simultànies a pisos i locals del Putxet
Comparteix
JxCat denuncia que en pocs mesos s’han produït entrades il·legals a diverses finques del barri que generen problemes de convivència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa