Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El xoc amb una patrulla policial que pot dur un traficant a la presó
  • CA

Hi ha topades que, sigui per un imprevist o per un destí inescrutable, canvien una vida. És probable que ho rumiï un home que es preveu que comenci a ser jutjat aquest dilluns al migdia a l’Audiència de Barcelona. La Fiscalia demana que se’l condemni a quatre anys de presó per un presumpte delicte contra la salut pública perquè, fa tres anys, uns policies van descobrir la droga que amagava en una ronyonera que duia a sobre, empaquetada per vendre-la. Els policies el van escorcollar i li van trobar els estupefaents per un fet tan casual com inoportu pel processat: tot es va precipitar quan el traficant va xocar el seu vehicle amb una patrulla policial detinguda en un semàfor.

La col·lisió es va convertir en una fatalitat per a l’individu, delatat al ser identificat i escorcollat pels agents després de l’accident. La topada va ocórrer a la rambla Guipúscoa, al districte de Sant Martí, a les 7.30 hores del matí del 6 de desembre de 2019, una jornada festiva. La via acostuma a anar força transitada en hora punta, però és fàcil deduir que no aniria gaire carregada tant d’hora en un dia en què es commemora la Constitució espanyola i que és l’inici del tradicional pont de tres dies de primers de desembre.

El registre dels agents al conductor que va provocar el xoc amb la patrulla va resultar fecund. Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, els policies van localitzar dins de la ronyonera diferents substàncies il·legals repartides en bosses, suposadament preparades per ser distribuïdes.

El fiscal enumera que els agents van trobar 10 comprimits de color blau i altres sis grocs amb la silueta d’una calavera marcada que, un cop examinades, es va comprovar que eren MDMA. La mateixa substància estupefaent es va detectar reduïda a un pols de color marró en una altra bossa. En total, sumaven gairebé 10 grams de MDMA, una substància que, segons l’escrit del fiscal, costa uns 10,47 euros per cada unitat de 250 grams en el mercat negre.

No va ser l’única droga que es va intervenir a l’incriminat després del xoc. També li van confiscar una bossa amb 435 miligrams de marihuana, una altra amb 152 miligrams d’una barreja d’amfetamina i cocaïna i un embolcall amb més d’un gram d’una altra mescla d’amfetamina i cafeïna. Cada unitat d’amfetamina val 6,07 euros en el mercat il·lícit, precisa la Fiscalia. A banda de la pena de reclusió, la Fiscalia també demana que es castigui el presumpte infractor amb una multa de 1.500 euros.

Més notícies
El Palau de la Justícia, on es celebren els judicis de l'Audiència de Barcelona / HEMAV
A judici un atracador que desvalisava negocis enmig del confinament
Notícia: A judici un atracador que desvalisava negocis enmig del confinament
Comparteix
La Fiscalia demana presó i ordre d'expulsió per a un home que va emprendre una cursa criminal just quan la Covid va irrompre
L'estat en què va quedar el vidre del darrere del taxista agredit / Cedida
VÍDEO | Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona
Notícia: VÍDEO | Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona
Comparteix
Dos homes colpegen un conductor que els va demanar que baixessin del cotxe perquè bevien alcohol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa