Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Graven el presumpte robatori d’una moto a l’Eixample

Polèmica a les xarxes socials per un vídeo que mostra el presumpte robatori d’una moto al districte de l’Eixample de Barcelona. Un usuari de la plataforma Twitter compartia aquest diumenge unes imatges on es podia veure una furgoneta blanca aparcada al bell mig d’un carrer de l’Esquerra de l’Eixample amb una moto al seu interior.

En el vídeo, que va ser gravat en algun moment de la nit, es pot comprovar com la moto es troba dins del vehicle, que té les portes posteriors obertes de bat a bat i està ubicat en el carril de l’esquerra del carrer amb les llums d’emergències posades. “Atenció barcelonins. Si teniu una moto amb matrícula DML i estava aparcada a l’Esquerra de l’Eixample acabo de rebre un vídeo de com una furgoneta blanca se l’enduia, la policia ja n’està al cas”, apuntava l’usuari en la publicació, que demanava compartir-la per poder alertar el propietari de la moto.

Per ara es desconeix si el propietari de la moto ha denunciat aquest presumpte robatori.

Barcelona, ciutat de l’Estat amb més motos

Les motos són un dels vehicles més utilitzats a Barcelona. Així ho demostra un estudi recent, que conclou que la capital catalana té tantes motos com les de Madrid i València sumades. Aquesta investigació realitzada per la plataforma Estamos Seguros -que pertany a la Unió Espanyola d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores (Unespa)- ha determinat que a la demarcació barcelonina hi havia a finals del 2020 fins a 510.650 motos, una xifra que dobla pràcticament les dades registrades tant a la capital espanyola i com en altres poblacions importants de la geografia tant espanyola com catalana.

Les comarques barcelonines també destaquen en un altre element respecte a les dades registrades arreu de l’estat espanyol: la presència de dones motoristes. Segons aquest estudi, les motoristes suposen el 25% del total de conductors, una xifra baixa, però que gairebé dobla la mitjana estatal, situada en el 15%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa