Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Així era per dins el punt de venda de droga desmantellat al Gòtic
  • CA

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona va permetre desmantellar aquest dijous a la nit un punt de venda de droga ubicat al districte de Ciutat Vella. La intervenció es va centrar en un habitatge ocupat al barri Gòtic i va culminar amb la detenció de dues persones com a presumptes responsables del negoci.

Segons la informació facilitada pels cossos de seguretat implicats en el dispositiu, aquest punt de venda de substàncies estupefaents estava ubicat en un pis ocupat al carrer de Nou de Sant Francesc, al barri Gòtic de la capital catalana. L’habitatge -que comptava amb un sistema de videovigilància per tal de detectar la possible presència policial als voltants de l’immoble- estava causant força molèsties als veïns de la zona, que ja havien alertat les autoritats en diverses ocasions del gran trànsit de consumidors que tenia aquest punt de venda.

En la intervenció dels dos cossos de seguretat, els agents van comissar quantitats importants de diverses substàncies estupefaents com cocaïna, marihuana i haixix, a més d’estris especialitzats com un balança de precisió. El desmantellament del punt de venda de droga ha permès retornar el pis ocupat al seu legítim propietari.

Imatges de l’interior del pis ocupat

En una publicació a les xarxes socials, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha compartit imatges de l’operació on es pot veure com era per dins aquest punt de venda de substàncies estupefaents ubicat en un pis ocupat i on guardaven els responsables del negoci la droga ja preparada per poder ser distribuïda entre els consumidors.

Preocupació per la inseguretat i els robatoris

La inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada recentment. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada. L’any passat la inseguretat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa