Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Festival d’infraccions i delictes en un ‘after’ als Encants
  • CA

La policia ha tingut feina per estona aquest divendres al matí, en inspeccionar un local conflictiu a l’àrea dels Encants. Es tracta d’uns baixos coberts de graffiti al carrer Enamorats amb Dos de Maig, just a la frontera entre els districtes de l’Eixample i Sant Martí. L’espai s’utilitza ocasionalment com a ‘after’ i fa anys havia acollit una discoteca.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra hi ha anat arran de les queixes veïnals que generava l’espai, anomenat ara ‘Set’, on havien detectat també problemes de convivència i ordre públic. I, en efectuar la inspecció, hi han trobat una mica de tot: drogues, material de dubtosa procedència, infraccions laborals i fins i tot assistents amb ordres de detenció pendents.

El balanç final és d’un detingut per tres requeriments de recerca previs, un detingut i tres investigats per delictes contra la salut pública, dos treballadors sense contracte i diverses infraccions administratives. Els Mossos d’Esquadra detallen que els investigats també ho estan per apropiació indeguda.

Imatges de l’escorcoll policial a l’after

La Guàrdia Urbana ha difós imatges de l’escorcoll de l’after, on es veu als presents a l’interior del local drets a la vorera en fila en presència de la policia. El local està envoltat de pisos i davant del centre comercial Encants Nous, a pocs metres del metro Encants (L2). Ja havia protagonitzat incidents, en especial soroll nocturn, i va passar una llarga temporada totalment durant tancat per la pandèmia.

El regidor del districte, David Escudé (PSC), s’ha apressat a felicitar els dos cossos policials a través d’una piulada per l’actuació realitzada. “Gran feina conjunta”, ha elogiat. Els baixos en qüestió estan molt a prop d’una àrea infantil i en un carrer estret i poc il·luminat.

9 lladres detinguts a Barcelona

També aquest divendres els Mossos d’Esquadra han anunciat la detenció de 9 lladres en un sol dia a través d’actuacions del pla Tremall, que busca treure del carrer a delinqüents multireincidents. Els nou arrestats estarien involucrats en 4 robatoris amb violència i intimidació. La policia catalana els acusa d’haver sostret 3 telèfons mòbils i un collaret d’or, que es va retornar a la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa