Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben el conductor fugat implicat en un atropellament amb un ferit greu
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat el conductor del vehicle implicat en l’atropellament que va tenir lloc el passat 23 de juny a la Zona Franca i que va deixar una persona ferida en estat greu. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de sis de la matinada al carrer E i el cos policial havia demanat ajuda a través de les xarxes socials per localitzar el conductor, que va fugar-se després de l’incident.

Segons la informació facilitada pel cos, el conductor del cotxe ara localitzat va atropellar el passat 23 de juny un vianant i després de la col·lisió va abandonar la víctima, deixant-la malferida en estat greu. Amb l’objectiu de facilitar la detecció del conductor fugat, la Guàrdia Urbana va revelar algunes dades sobre els fets com que el presumpte responsable de l’accident conduïa un turisme de color blanc i que el xoc va tenir lloc a les 5:33 de la matinada en un dels punts del carrer E, a l’entorn industrial de la Zona Franca.

Fonts del consistori barceloní precisen que va ser el mateix conductor qui es va presentar aquest diumenge a les dependències de la Unitat d’Accidents de la Guàrdia Urbana per informar que el vehicle estava estacionat en un carrer del municipi del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). El cos policial ha iniciat ara una investigació per tal de determinar amb certesa la implicació d’aquesta persona en el sinistre i per poder fer l’atestat pertinent.

Col·laboració ciutadana

A través d’un missatge a les xarxes socials, el cos policial barceloní ha informat aquest dilluns de la localització d’aquest cotxe de color blanc implicat en l’atropellament. En la mateixa publicació a la plataforma Twitter, la Guàrdia Urbana agraeix la col·laboració ciutadana rebuda durant aquests dies per provar d’identificar la persona implicada i el vehicle que aquesta conduïa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa