Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Suspenen la recerca d’una persona que hauria caigut d’un creuer al Port

Protecció Civil ha confirmat que el Port de Barcelona ha tancat l’alerta per un persona que, suposadament, hauria caigut d’un creuer. D’altra banda, Salvament Marítim ha donat la recerca per finalitzada sense haver localitzat cap persona a l’aigua. També sosté que no consta cap denúncia de desaparició. Seguint aquesta línia, a primera hora de la tarda, la Guàrida Civil ha confirmat a altres mitjans que no ha vist cap caiguda a través de les càmeres i assegurava que tampoc s’ha disparat el sensor de caigudes que tenen aquestes embarcacions.

Un tripulant ha donat l’avís a les 6:30 h del matí. L’hipotètic desaparegut hauria caigut del creuer MSC Bellissima, que actualment està atracat al Port de Barcelona. Durant tot el matí han treballat una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim revisen la zona en una operació especial. També han participat de l’operatiu una embarcació del port, els Bombers de Barcelona, la Guàrdia Civil i la Creu Roja, aquests últims amb dues persones.

Matí de diumenge marcat pels incidents a Barcelona

El matí d’aquest diumenge està marcat per diversos incidents greus que han passat a Barcelona. A la desaparició d’aquesta persona al Port, cal sumar-li la mort d’un jove al costat de la discoteca Brisa del Paral·lel. Tal com ha pogut saber aquest diari, els Mossos segueixen buscant la persona que hauria provocat l’agressió mortal.

A l’escena del crim, encara es poden observar restes que han quedat de la baralla. Entre elles, taques de sang i petits trossos de vidre que encara no s’han pogut netejar. Els Servei d’Emergències Mèdiques ha rebut l’alerta a primera hora del matí, però quan han arribat el noi ja estava sense vida.

Fonts municipals consultades per aquest diari han carregat durament contra aquest local, que en els darrers anys ha tingut forces incidents. Tot i això, asseguren que no poden fer res, ja que “el districte no té el règim sancionador”, malgrat que intentaran tancar l’establiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa