Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batussa en una òptica: un lladre intenta robar-li el rellotge a un client
  • CA

Els robatoris violents de rellotges semblen estar a l’ordre del dia aquest estiu a Barcelona. L’últim cas que s’ha fet públic va tenir lloc aquest dijous al matí en una òptica de la capital catalana, quan un lladre va intentar arrencar-li del canell a un client el rellotge que portava, iniciant una batussa a l’interior del comerç.

Segons informa TV3, els fets van tenir lloc cap a les onze del matí en una òptica situada a la zona alta de la ciutat. Un home enfundat en un casc de motorista semiobert va entrar a l’establiment i va abraonar-se sobre un turista que s’allotjava en un hotel proper a la zona.

En adonar-se de les intencions del lladre, la víctima va resistir-se iniciant d’aquesta manera un forceig a l’interior del local que gairebé acaba amb tots els objectes de l’aparador a terra. L’estira-i-arronsa, però, no va acabar amb final feliç per al lladre, que va haver de marxar corrents de l’òptica sense l’apreciat botí.

Tota la seqüència va poder ser captada per les càmeres de seguretat de l’establiment, un fet que hauria de permetre facilitar la identificació de l’home i la seva detenció per part dels efectius policials com a presumpte autor d’un delicte d’intent de robatori amb violència.

Pla d’acció i nova unitat especialitzada

Cal recordar que els Mossos d’Esquadra tenen en marxa el pla d’acció Tremall, que lluita contra la multireincidència en els robatoris amb força a la capital catalana. Aquesta iniciativa facilita la ràpida actuació dels agents en els diferents dispositius d’oci nocturn i de prevenció de robatoris de rellotges d’alta gamma que es despleguen durant el cap de setmana a Barcelona.

De fet, la problemàtica amb els robatoris violents de rellotges és tal que la policia catalana ha creat una unitat especialitzada. Sota el nom de Titani, aquest grup -que ja fa sis setmanes que està operatiu– està integrat per agents dels grups de delinqüència urbana i investigadors i ja ha donat els primers resultats. Segons l’últim balanç, la unitat està investigant més d’un centenar de fets i ja ha contribuït a la detenció de gairebé una trentena de persones.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Esquerres i lladres, parella de fet a juliol 08, 2022 | 13:00
    Esquerres i lladres, parella de fet juliol 08, 2022 | 13:00
    Qui mana a Barcelona son els quinquis, vagos i okupes, i la Colau els subvenciona com vol, i el Maragall, com sempre aplaudeix o dorm
  2. Icona del comentari de: Montse a juliol 08, 2022 | 22:53
    Montse juliol 08, 2022 | 22:53
    És un suma i sigue.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa