Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Robatori de cotxes a Ciutat Vella i a la Barceloneta
  • CA

Doble robatori de cotxes aquest cap de setmana a Barcelona a dues zones diferents de la ciutat i amb el mateix desenllaç. D’una banda, aquesta matinada agents de la Guàrdia Urbana han detingut dues persones, a les quals acusa d’haver efectuat robatoris amb força a l’interior de dos vehicles. Així ho ha anunciat el propi cos des del seu compte de Twitter.

Els dos cotxes estaven estacionats a Passeig Marítim de la Barceloneta i l’objectiu dels delinqüents era localitzar-hi objectes de voler per poder-los sostreure. Un ciutadà va alertar els agents quan les dues persones ja havien robat un vehicle però van ser a temps d’interceptar-los quan eren a punt de robar-ne un altre. La Guàrdia Urbana ha aprofitat el tuit informatiu sobre aquest cas concret per donar consells a la ciutadania que serveixin per evitar robatoris similars, com ara comprovar que les finestres estiguin completament abaixades en abandonar l’automòbil o no deixar-hi res valuós a la vista, entre altres.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte una dona que presumptament hauria realitzat set robatoris a cotxes en aparcaments del districte de Ciutat Vella.

Queixes per la inseguretat en aparcaments municipals

Fa tot just cinc dies CCOO va denunciar la creixent manca de seguretat a Barcelona però no pas en aparcaments privats. Ho va fer detallant que una treballadora de l’empresa externa de neteja de l’aparcament municipal del Fòrum havia estat víctima d’una agressió. Va rebre una sèrie de cops i la van arrossegar per terra però unes persones que van veure els fets la van ajudar “per impedir el que podia haver acabat en tragèdia”, assegura CCOO. El sindicat troba “incomprensible” que un aparcament municipal tan gran com aquest “estigui permanentment sense vigilància de seguretat ni personal d’aparcament”. A més, CCOO alerta que els robatoris d’automòbils succeeixen amb certa freqüència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa