Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescatada una oca a prop de la ronda Litoral
  • CA

Intervenció insòlita de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Una patrulla del cos va ser requerida aquest dilluns perquè intervingués al districte de Sant Martí per un fet inusual: una oca voltava desorientada a prop de la ronda Litoral.

Els testimonis que van alertar la policia local de Barcelona van ensopegar amb l’au -de dimensions considerables- aquest dilluns al vespre. L’animal corria risc de ser atropellat a l’aproximar-se a la ronda Litoral, una de les principals àrteries de circulació de vehicles d’entrada i de sortida a la capital catalana.

Un agent de la Guàrdia Urbana amb formació veterinària es va encarregar de capturar l’oca i posar-la fora de perill. La policia ha explicat aquest dijous que creu que l’animal s’havia escapat del refugi de biodiversitat situat al parc de Diagonal Mar i que buscava com tornar-hi.

Robatori al metro

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat aquest dijous de la detenció de tres persones a qui acusa de cometre un robatori dins de les instal·lacions del metro de Barcelona. El cos ha comentat a Twitter que dos agents de paisà del cos van observar que els tres individus sortien corrents per les escales del suburbà, “amb actitud vigilant”, apunta la policia.

Els agents van sospitar i van seguir-los al darrere. Els dos policies de paisà van aconseguir aturar-los i els van indentificar. Van comprovar que sobre una de les persones pesava una ordre de detenció. A més, una altra duia un carnet de conduir fals. A l’escorcollar-los, la Guàrdia Urbana va trobar-se que amagaven tres mòbils que acabaven de furtar. Els ocultaven dins d’una bossa.

En un altre episodi succeït aquest dijous, la Guàrdia Urbana ha intervingut arran d’un accident de trànsit a l’avinguda Meridiana, a l’alçada del passeig de Fabra i Puig, cap a les 13.30 hores. Un xoc entre una motocicleta i un turisme ha deixat un balanç de tres ferits, que han sigut traslladats a l’hospital.

Més notícies
Ada Colau, a l'assemblea dels comuns de novembre de 2021 / Pau Venteo - Europa Press
Colau diu que no hi ha res nou a la querella i que es basa en “fake news”
Notícia: Colau diu que no hi ha res nou a la querella i que es basa en “fake news”
Comparteix
L'alcaldessa diu ara que el compliment del codi ètic de Barcelona en Comú és "voluntari"
Elsa Artadi durant un acte de Junts a Barcelona / JxCat
Artadi retreu “lliçonetes” a Colau i exigeix aclarir el cas de les ajudes
Notícia: Artadi retreu “lliçonetes” a Colau i exigeix aclarir el cas de les ajudes
Comparteix
La líder de Junts acusa l'alcaldessa de ser "la més mentidera" que ha governat Barcelona i l'apressa a donar explicacions "sense victimisme"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa