Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen el presumpte autor d’un apunyalament a la ronda de Sant Antoni
  • CA

Els Mossos d’Esquadra busquen el presumpte autor d’un apunyalament que s’ha produït aquest diumenge al matí a la ronda Sant Antoni, al districte de l’Eixample. Tal com han avançat fonts policials a Europa Press i ha confirmat el TOT Barcelona, el cos de policia ha rebut una trucada a les 7.25 hores que alertava que hi havia un home al carrer amb ferides d’arma blanca. Tal com expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, dotacions dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos s’han traslladat fins al lloc dels fets, on han trobat la víctima apunyalada.

El que no s’han trobat en l’escenari, però, és cap altra persona ni, per tant, un possible autor de l’apunyalament. De moment no hi ha cap persona detinguda i, en aquests moments, hi ha una investigació oberta que intentar esclarir el que ha succeït i detenir l’autor dels fets. D’altra banda, les fonts policials també indiquen que alguns testimonis han dit que el succés podria haver-se produït “per una discussió o baralla” entre el presumpte agressor i la víctima.

Un home ferit per arma de foc en un bar de Nou Barris

En un altre punt de la ciutat, al districte de Nou Barris, una discussió en un bar va acabar aquest dissabte amb un home ferit per arma de foc. Aquests fets els ha avançat Metrópoli Abierta, que també ha apuntat que els Mossos d’Esquadra es van assabentar dels fets quan van rebre un avís del CUAP de Nou Barris. Després van activar el protocol que es fa servir davant d’un ferit per arma de foc.

L’incident va tenir lloc el dissabte a la tarda a l’avinguda de Sant Quirze. De moment no s’ha detingut a cap persona perquè no s’ha localitzat l’individu que va disparar l’arma. Pel que fa a la víctima, va ser atesa d’urgències al CUAP i la seva vida no corre perill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa