Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó per als tres lladres violents de la platja de la Nova Icària
  • CA

Nou cop policial en el marc del pla Tremall. Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes com a presumtes autors d’un robatori amb violència i intimidació a Ciutat Vella, en concret, a la platla de la Nova Icària. Van robar el telèfon mòbil i alguns objectes de valor a dos joves que es trobaven a la platja aquest diumenge 24 de juliol. Ara han ingressat a presó.

Lesions lleus

Les dues víctimes van patir lesions lleus després d’una baralla amb els lladres per recuperar el mòbil i algunes joies. Van avisar els Mossos d’Esquadra i els joves els van indicar on s’havien amagat els sospitosos, que de seguida van ser detinguts. Segons ha informat la policia, el detinguts tenen 32, 25 i 25 anys i un d’ells acumula fins a set antecedents, mentre que per als dos més joves ha sigut la primera detenció Els agents només van poder recuperar el telèfon mòbil sostret, que van trobar amagat a la sorra, gràcies a la geolocalització del dispositiu.

Els lladres reincidents són el gran front policial pel que fa a la seguretat a la ciutat. Si bé amb la normativa legal que endureix la comissió d’aquests delictes es podrà avançar en l’estratègia per frenar la multireincidència, encara hi ha molta feina a fer. I de fet, aquesta és la raó de concentrar esforços en el pla Tremall contra la reincidència a la ciutat de Barcelona.

Aquest pla té l’objectiu principal d’augmentar les identificacions i les detencions, en cas que hagin comès algun fet delictiu, contra els lladres que cometen reiteradament furts i robatoris amb violència. El pla preveu dispositius amb agents uniformats i de paisà a les principals zones on es cometen aquest tipus de delictes i controls intensius a pisos i locals ocupats on els lladres dormen i emmagatzemen els objectes sostrets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa