Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Persecució de pel·lícula a l’Eixample després del robatori en un comerç
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar la matinada d’aquest dimecres una persecució de pel·lícula pels carrers del districte de l’Eixample per provar d’atrapar un lladre. Els fets van tenir lloc poc després de les tres de la matinada, quan els agents van acudir a un establiment d’aquesta zona de la capital catalana i van enxampar un individu in fraganti mentre s’emportava la caixa registradora.

L’avís el va donar un ciutadà cap a un quart de quatre de la matinada. En arribar al lloc indicat pel testimoni, els agents del cos policial van topar-se amb un home a l’interior d’aquest comerç de l’Eixample que duia un casc negre de motorista al cap i a les mans la caixa registradora de l’establiment.

En adonar-se de la presència policial, el lladre va desempallegar-se de la caixa llençant-la a terra i va agafar ràpidament una moto que estava aparcada a prop del local per fugir del lloc dels fets. Aleshores va començar una persecució pels carrers d’aquest districte barceloní que va acabar a l’altura del número 536 de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Villarroel i Comte d’Urgell, quan el lladre va caure del vehicle de dues rodes.

Fugida en una moto robada

L’individu va provar de continuar la fugida a peu, però va poder ser finalment interceptat pels efectius de la Guàrdia Urbana, que el van acabar detenint. Els agents del cos policial barceloní també van poder comprovar com la moto que havia utilitzat el lladre havia estat forçada pel mateix autor per tal de poder engegar-la.

Creix un 70% la confiscació d’armes blanques

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha confiscat aquest 2022 un 70% més d’objectes contundents o armes blanques que fa tres anys. Així ho va confirmar la setmana passada el cap del cos policial barceloní, l’Intendent Major Pedro Velázquez, que assegura que des del passat mes de gener s’han comissat prop de 1.720 objectes d’aquest tipus a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa