Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos investiguen un assassinat de matinada a La Mina

Els Mossos d’Esquadra investiguen en aquests moments la mort d’un home amb signes de violència que s’hauria produït a tocar de les tres de la matinada. La víctima ha aparegut sense vida en un pis del carrer de Llevant, al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs. Diversos dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets i la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) ja ha obert una investigació per esclarir els fets.

La policia encara no ha pogut identificar l’autor de l’assassinat que, segons publica Metropoli, hauria sigut una dona que, juntament amb el seu company, mantenia una discussió amb una altra parella.

Dos homicidis en tres setmanes

L’alcaldessa de Sant Adrià del Besos, Filo Cañete, ha tornat a sortir a condemnar els fets, tal com ja va passar fa uns dies. I és que no és el primer cop que el barri de La Mina ha de lamentar un assassinat d’aquestes característiques. A finals de setembre, un home va morir a trets enmig del carrer. En aquest context, Cañete cas ha tornat a reclamar més presència de Mossos d’Esquadra als sueus carrers.

En l’anterior assassinat, Cañete ja va lamentar que el barri de la Mina també mereix “dignitat i poder fer vida segura” i per això un dels seus camps de batalla política amb la resta d’administracions és l’augment policial als carrer de Sant Adrià. En aquest sentit, l’alcaldessa de la ciutat considera que “no es poden normalitzar aquestes situacions”.

La constància veïnal de La Mina

El barri de La Mina no només és noticia pels nombrosos assassinats que han sortit a la llum darrerament. La situació és bastant preocupant per a molts dels veïns que hi viuen. Tant, que una veïna va explicar al TOT Barcelona que no creu “en el sistema i ara que tinc la possibilitat de marxar, no la deixaré passar“. És una de les afectades del bloc Venus, que espera que l’oficina tècnica que estudiï el reallotjament dels veïns ara que encara la fase final d’entrevistes per desbloquejar l’esperat enderroc.

L’enderroc de l’edifici i el reallotjament dels veïns s’espera amb ganes al barri de La Mina i deixa al descobert una part menys visible del barri. La ratificació de l’enderroc suposaria un reconeixement a la constància i a la importància de l’organització veïnal en una zona on les entitats semblen tenir cada cop menys presència. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa