Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a l’Eixample
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una agressió sexual que s’ha produït aquest dissabte a les 21 h a l’Eixample. En concret, un home hauria abusat d’una dona. Els fets s’han produït al carrer d’Aribau, prop de l’avinguda Diagonal, una de les artèries principals de la ciutat. Ho ha avançat l’ACN i ho ha pogut confirmar el TOT Barcelona per part de fonts policials.

La primera actuació l’ha dut a terme el cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va requerir el suport d’agents dels Mossos d’Esquadra. Aquest últim cos d’uniformats és el que està duent a terme la investigació dels fets, com sol ser habitual en aquests casos. A hores d’ara es desconeixen els motius del fet. No se sap si la víctima coneixia l’agressor. Tampoc ha transcendit si l’agressor ha estat detingut per la policia.

Punyalada mortal a Sant Andreu

Aquesta matinada s’ha produït una punyalada mortal al districte de Sant Andreu. Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assassinat d’un home aquest a la plaça de Can Fabra a la una de la matinada, després de rebre l’avís que hi havia una baralla en aquesta zona. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona està investigant la mort d’aquest home. De moment es desconeixen els motius d’aquest fet. Tampoc ha transcendit si l’agressor ha estat identificat.

Diversos indicatius de seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van arribar al lloc dels fets i van localitzar una persona amb una ferida al pit. Aleshores els mateixos agents van efectuar maniobres de reanimació, fins que va arribar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) del departament de Salut de la Generalitat i va traslladar el ferit a un centre hospitalari. Malauradament, poques hores després la persona va morir al mateix centre hospitalari.

Detinguts per sextorsió

El passat 24 de novembre van ser detinguts dos homes per coaccionar homes amb vídeos sexuals gravats sense el seu consentiment mentre mantenien relacions sexuals i per amenaçar-los de mort. Els demanaven diners, si no volien que les gravacions fossin publicades a Internet. Si les víctimes no hi accedien, els presumptes delinqüents les extorsionaven amb fotos de persones decapitades. Els arrestats han quedat en llibertat i estan pendents de declarar davant del jutjat de Martorell. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa