Nou incendi en un pis de Barcelona, i amb un home de 56 anys com a víctima mortal. En aquest cas, en un un primer pis del número 17 del carrer de la Riera Blanca, que ha requerit la intervenció de deu dotacions dels Bombers de Barcelona. De moment encara s’investiguen les causes del sinistre i s’està procedint a la ventilació de l’edifici.

De fet, està essent un gener negre a la ciutat pel que fa a incendis en edificis. I és que el Cap d’Any arrencava amb el gran incendi en una finca de Nou de la Rambla, i pocs dies després ja s’acumulaven sis incendis.

Aquest cap de setmana s’han produït dos focs més a la ciutat: un incendi mortal en un pis a Roquetes (Nou Barris) que ha segat la vida d’una dona de 60 anys, i un sinistre en una cuina de restaurant de les Corts que ha provocat una fumera visible des de mitja ciutat.

I aquesta matinada, un incendi en una botiga. Món Animal, establiment de grans dimensions, s’ha cremat amb uns 300 animals a dins, “rèptils, ocells i peixos, a més d’animalons per alimentar les serps, Segons els testimonis, una part dels veïns de l’edifici han estat evacuats a causa del fum, però posteriorment han pogut tornar als seus domicilis, mentre que altres dels habitants del bloc han quedat tancats a casa.

Quatre morts en un local ocupat

Sens dubte, erl trasbals més grans que ha viscut la ciutat darrerament ha estat l’incendi en un local d’una oficina bancària ocupada a la plaça Tetuan el passat 30 de novembre. Un a família sencera -dos adults i dos ifants d’1 i 3 anys- perdien la vida.

El 2021 es tancava amb quatre incendis mortals més a Barcelona. L’últim va ser a principis de setembre, quan una dona de 87 anys va morir a causa d’un incendi a casa seva, al barri de Sant Martí Provençals. Al mes de maig, una altra dona de 89 anys va morir al seu pis del passeig de la Zona Franca, al barri de la Marina del Port, mentre que al mes de març se’n va registrar dos més: un al carrer Pau Claris en el qual va morir una dona gran i un altre a la Trinitat Nova on va perdre la vida una dona de 44 anys.

Nou comentari

Comparteix