Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un barceloní mor en quedar atrapat sota un tot terreny a Urgell
  • CA

Un veí de Barcelona de 53 anys va morir aquest dissabte en quedar atrapat sota el seu tot terreny quan circulava per un camí al municipi de Vallbona de les Monges (Urgell). Els fets van tenir lloc poc abans de les dotze de la nit i en el vehicle hi anaven tres persones més que han resultat il·leses.

L’accident va tenir lloc després que el tot terreny on viatjaven aquestes quatre persones es veiés obligat a aturar-se en patir una avaria elèctrica. Quan el conductor del cotxe es trobava revisant què havia provocat aquest problema tècnic i per causes que encara s’estan investigant, el vehicle va desfrenar-se i va acabar bolcant després de pujar a un talús del camí, deixant a l’home atrapat. Cap dels altres ocupants del tot terreny va resultar ferit.

Diverses dotacions d’emergències

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís quan faltaven vint minuts per les dotze de la nit i van activar dues patrulles, que van acudir al lloc dels fets. També van personar-se en aquest tram del camí Vallbona de les Monges de dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues més del cos dels Bombers de la Generalitat.

Segons la informació facilitada per les autoritats, la víctima és J.J.F., un home de 53 anys i veí de Barcelona. Amb aquest cas, són 84 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa