Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llença la droga mentre fuig de la policia i la gent del carrer se l’endú
  • CA

Els veïns de Diagonal Mar han presenciat una persecució policial de pel·lícula durant la tarda de dijous. Els Mossos d’Esquadra expliquen que tot s’ha iniciat amb la fugida d’un cotxe que duia droga després de saltar-se un control policial. Durant l’intent per escapar-se el cotxe ha atropellat una agent del cos policial que el perseguia amb moto. Segons apunta La Vanguardia, una ambulància ha traslladat l’agent ferida a la clínica Asepeyo. A hores d’ara, no ha transcendit l’estat en què es troba.

La persecussió ha seguit i els delinqüents han envestit un altre cotxe dels Mossos d’Esquadra. Aquest cop sí, el vehicle no ha pogut seguir i la policia catalana els ha pogut atrapar amb l’ajuda de la Guàrida Urbana. Dins del cotxe sembla que anava un home i una noia menor d’edat.

La gent se’n duu la droga a casa

El fet inversemblant d’aquesta història l’han provocat alguns dels veïns que presenciaven l’espectacle. Els Mossos explique que el conductor duia cocaïna dins del cotxe i ha anat llançant els paquets de droga per la finestra del cotxe. A més, segons informa TV3, els vianants que hi estaven a prop han aprofitat per agafat-la i endur-se-la.

La policia està enxampant molts vehicles amb droga

Aquest no és un cas aïllat, si bé és cert que la detenció ha estat més espectacular que les altres. Aquesta setmana, per exemple, la Guàrdia Urbana també ha detingut el conductor d’un patinet elèctric que transportava mitja desena de drogues diferents. En aquest cas, no va ser per un control policial, sinó per una imprudència al volant del mateix conductor. La policia local el va aturar per conduir amb auriculars i, en veure com de nerviós estava, van decidir escorcollar-lo.

La gran quantitat de droga la van trobar en un desodorant d’estil roll on: els agents van identificar cocaïna, MDMA (en cristall i en pastilles), clonazepam —un ansiolític que es ven amb recepta mèdica— i Viagra. Més enllà de la droga, l’home portava 800 euros en metàlic que es relacionen amb el contraban.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa