Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un lladre violent que va robar a sis dones al metro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per robar amb violència a sis dones al metro de Barcelona durant aquest estiu, ha informat betevé. El presumpte lladre sempre escollia víctimes d’entre 30 i 79 anys i que viatjaven soles.

Segons ha confirmat la policia catalana, el detingut localitzava les víctimes dins dels combois de metro de l’L2. Quan el tren estava a punt d’arribar a les estacions de Gorg o de Sant Roc (Badalona), els feia una estrebada, els arrencava collarets o cadenes i fugia corrents. Cap de les víctimes va patir lesions de gravetat, però sí blaus i esgarrapades.

Els Mossos d’Esquadra han pogut identificar el lladre i detenir-lo analitzant les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de TMB i també a la cooperació de les víctimes. L’individu ja ha passat a disposició judicial i no es descarta que estigui vinculat amb més robatoris. La investigació es manté oberta.

La inseguretat, el problema més greu a la ciutat pels barcelonins

Precisament la inseguretat continua sent el problema més greu que els barcelonins veuen a la ciutat, segons l’Enquesta de Serveis Municipals 2022, presentada aquest divendres. La inseguretat és el principal problema dels veïns des del 2019 i, aquesta vegada, el 19% l’ha destacada com a qüestió més greu, la xifra més alta en l’última dècada.

La inseguretat continua sent el problema més greu que els veïns troben a Barcelona, tot i que l’any passat havia baixat uns punts (14% dels enquestats la van destacar com a qüestió principal a resoldre). La preocupació per la neteja incrementa, després que en els últims 15 anys el percentatge de barcelonins que la percebessin com a problema principal es mantingués per sota del 10%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa