Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Persecució de pel·lícula d’un lladre que volia fugir nedant mar endins

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones per un robatori que ha tingut lloc aquest dimecres de matinada a la platja del Somorrostro. Els lladres van ser enxampats per una de les patrulles de la unitat nocturna del cos policial barceloní després de robar una cadena amb una estrebada i van provar de fugir del lloc entrant al mar.

Segons la informació facilitada per les autoritats a través de les xarxes socials, els fets van tenir lloc de matinada, quan els dos arrestats van protagonitzar el robatori de la cadena d’una persona que es trobava a la platja barcelonina del Somorrostro. Després de perpetrar l’estrebada i mentre provaven de fugir, els lladres van ser sorpresos per un grup d’agents del districte de Ciutat Vella, que van abraonar-se sobre ells per arrestar-los.

Malgrat els intents d’escapolir-se dels efectius, un dels dos implicats en el robatori va poder ser atrapat i retingut a la mateixa sorra per la patrulla. Tanmateix, l’altre dels lladres va aconseguir entrar a l’aigua i va començar a nedar mar endins per provar de fugir del lloc i evitar la seva detenció.

Persecució aquàtica

Aleshores va arrencar una persecució aquàtica gairebé de pel·lícula que finalment va requerir que un caporal del cos policial barceloní entrés al mar per aconseguir fer sortir el lladre, que va poder ser atrapat i detingut com el seu company.

Cadena retornada

La ràpida intervenció dels agents i la perícia del caporal van permetre recuperar la cadena sostreta, que va poder ser retornada a la víctima del robatori.

Una intervenció peculiar

La Guàrdia Urbana va protagonitzar el passat diumenge una altra actuació peculiar al districte de Ciutat Vella. Una família francesa amb dos menors va demanar ajuda a un grup d’agents que patrullava per la Rambla perquè no recordava on havien aparcat el seu vehicle i feia hores que el buscaven.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa