Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una avaria obliga a aturar el servei del tram central de l’L1 del metro

El servei de la línia L1 del metro de Barcelona ha estat aturat aquest dilluns al matí durant prop de mitja hora. La incidència ha afectat el tram central del recorregut, en concret a les cinc estacions ubicades entre la plaça de Sants i la plaça de la Universitat.

Segons la informació facilitada per TMB a través de les xarxes socials, aquesta aturada del servei ha estat produïda per una incidència “tècnica” que s’ha produït poc abans de les nou del matí. Aquesta problemàtica ha afectat fins a cinc estacions del tram central de la línia: Plaça de Sants, Hostafrancs, Espanya, Rocafort, Urgell i Universitat.

TMB ha hagut de desallotjar un tren ple de passatgers que es trobava estacionat a l’aturada de la plaça d’Espanya, just al mig del tram afectat, perquè s’havia detectat una avaria en un dels combois, tal com s’ha informat per megafonia. La companyia també ha recomanat als usuaris afectats buscar alternatives de transport per poder arribar fins als seus destins amb la previsió que els treballs de manteniment poguessin allargar-se més de l’esperat.

La incidència, però, no ha obligat a aturar el servei entre els dos extrems de l’L1, de manera que els combois han realitzat aquest dilluns al matí amb normalitat el trajecte entre la parada d’Hospital de Bellvitge i Plaça de Sants i el recorregut entre les estacions Universitat i Fondo.

Servei restablert

Els operaris de la companyia han treballat per poder solucionar quan més aviat l’avaria, que s’ha donat per resolta al cap d’aproximadament mitja hora, segons ha informat TMB també a través d’una publicació a les xarxes socials. El servei de la línia L1 doncs ja ha estat restablert i la previsió és que es pugui recuperar la freqüència de pas habitual dels combois de manera progressiva durant la resta del matí d’aquest dilluns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa