Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’incendi en un pis del Poblenou destapa un negoci il·legal ocult
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest divendres un home per un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc cap al migdia al Poblenou, quan un avís per un possible incendi en un pis va acabar destapant l’activitat il·legal que duia a terme l’arrestat de manera oculta.

Segons la informació facilitada pel cos policial barceloní, els efectius van acudir a un edifici del Poblenou on s’estava aparentment produint un incendi en un dels pisos. La sorpresa dels agents, però, va ser que en l’habitatge afectat hi van trobar una completa plantació de marihuana perfectament equipada.

La policia va accedir aleshores al pis i en l’entrada va poder comissar gairebé 120 plantes de marihuana i prop de 1.150 euros en metàl·lic. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en qualitat de responsable de la plantació i de la venda del material. Per ara la investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb els fets.

Detingut per apunyalar un home en una baralla

La Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar aquest divendres una altra detenció relacionada amb l’apunyalament d’un home que havia tingut lloc instants abans al districte de Ciutat Vella. En concret, els fets es van produir a la plaça dels Àngels, a escassos metres de la porta principal del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), quan els dos implicats van començar una discussió que va anar pujant de to fins a convertir-se en una baralla.

Un dels dos participants en la disputa va treure en un moment donat un matxet i li va propinar diverses punyalades a l’altre implicat, deixant-lo ferit en estat crític. Agents del cos policial barceloní van poder detenir l’agressor una estona després dels fets quan aquest es trobava al carrer Aragó. Es dona la circumstància que tota la seqüència de l’agressió va ser enregistrada per un vianant i després compartida a través de les xarxes socials, on s’ha acabat fent viral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa