Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi espectacular en una nau de reciclatge de la Zona Franca
  • CA

Aquesta tarda s’ha produït un incendi en una planta de reciclatge de la Zona Franca, que si bé no ha provocat cap ferit, sí que ha estat espectacular per la flamarada que ha provocat. I és que la torre de fum s’ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat.

egons fonts del consistori, per causes que encara es desconeixen, s’ha originat un foc al carrer Número 3 amb el carrer A. Els fets han succeït pels volts de les 16 h d’aquest diumenge i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 12 dotacions dels Bombers. L’incendi està en fase de control tot i que els Bombers s’hi quedaran encara unes hores més fins a assegurar-ne l’extinció.

Incendi espectacular, però sense ferits

A més, els Bombers de Barcelona han explicat a través de les xarxes socials que no hi ha ferits ni danys estructurals. A més, diuen que per poder sufocar l’incendi han utilitzat el vehicle industrial B-410, que amb el seu canó permet llançar fins a 10.000 litres d’aigua amb escumogen per minut.

La columna de fum ha estat potent, fins al punt que s’ha vist des de diversos llocs de la ciutat, com ho han evidenciat les fotos a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa