Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi en un edifici de pisos tutelats per a gent gran a la Barceloneta
  • CA

S’ha declarat un incendi en un edifici de pisos tutelats de gent gran a la Barceloneta, concretament, al carrer de Balboa, 30. El foc s’ha originat a mitja tarda i deu dotacions de bombers han aconseguit extingir-lo cap a les 18h. En aquests moments l’immoble està essent ventilat i refrescat. Ara bé, hi hauria dues persones ferides, que es troben fora de perill i que han estat atesa pels serveis d’emergències mèdiques (SEM). També s’han desallotjat 50 pesones.

De moment es desconeix si l’incendi ha afectat l’estructura de l’edifici, però sí que s’han vist flames i una gran columna de fum que es podia veure de força lluny. En qualsevol cas, els residents estan fora de perill i ara els bombers estudiaran fins a quin punt hi ha alguna afectació a la finca.

Els incendis estan sent habituals a la ciutat. L’any 2022 començava amb quatre incendis en pisos en només 48 hores. I El 2021 es tancava amb quatre incendis mortals més a Barcelona. L’últim va ser a principis de setembre, quan una dona de 87 anys va morir a causa d’un incendi a casa seva, al barri de Sant Martí Provençals. Al mes de maig, una altra dona de 89 anys va morir al seu pis del passeig de la Zona Franca, al barri de la Marina del Port, mentre que al mes de març se’n va registrar dos més: un al carrer Pau Claris en el qual va morir una dona gran i un altre a la Trinitat Nova on va perdre la vida una dona de 44 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa