Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi a l’antiga seu de Telefònica es fa visible arreu de l’Eixample
  • CA

Els Bombers de Barcelona han hagut d’apagar aquest dijous de bon matí un incendi a la cantonada de l’avinguda de Roma amb Calàbria. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, es tracta d’un foc originat en els materials de les obres de l’edifici Estel, antiga seu de Telefònica. Segons les primeres informacions, el foc ha generat una llarga columna de fum que ha estat visible a primera hora del matí des de diferents punts de Barcelona. Malgrat tot, fonts municipals afirmen que els agents han pogut apagar l’incendi amb relativa rapidesa i que la situació ha quedat en un “petit incendi sense importància”.

Aquest edifici comença just ara una reforma després d’estar molts anys abandonat. Les obres posen fi a una dècada protagonitzada per petits actes vandàlics i tot un seguit de despropòsits que han impedit nous projectes en aquest bloc de pisos de l’Eixample. És més, des de la marxa de Telefònica, cap altra empresa ha aconseguit consolidar el seu negoci en aquest espai, passant per un hotel que no complia amb la normativa o centenars d’habitatges de luxe sense la llicència adient. Tot plegat ha portat la paciència dels veïns al límit, que ara confien que sigui la definitiva. Ara, les consultores CBRE i JLL a renovar l’immoble amb una inversió de 80 milions d’euros.

Més actuacions dels Bombers de Barcelona

Aquest dilluns, una altra columna de fum va despertar la curiositat de diferents barcelonins a Twitter. Es tracta, en aquest cas, d’un foc generat en terrat del barri de Sant Andreu. El TOT Barcelona va poder presenciar l’actuació del cos de Bombers, que van aconseguir apagar l’incendi en 15 minuts davant l’atenta mirada dels veïns, que col·lapsaven les voreres del passeig de Fabra i Puig. La Guàrdia Urbana va desplegar un petit cordó policial per impedir que tota aquesta gent s’apropés a la zona de l’incendi mentre els bombers desplegaven una grua per tal d’accedir al terrat afectat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa