Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’arrestat per atacar dues noies va matar el vigilant d’un pàrquing el 2008
  • CA

L’home detingut el passat cap de setmana per colpejar dues noies amb una roca a Barcelona ja havia estat condemnat per matar el vigilant d’un pàrquing de la capital catalana l’any 2008. Segons ha avançat La Vanguardia, els fets van tenir lloc la matinada del 6 d’agost de fa catorze anys, quan l’arrestat va accedir a les instal·lacions per robar la caixa amb els diners del dia.

Es dona la circumstància que l’agressor ja havia treballat amb anterioritat en aquest pàrquing, ubicat a la travessera de Gràcia, i que sabia que durant aquells dies estava treballant com a vigilant de seguretat un substitut i no la persona que habitualment feia les guàrdies a les instal·lacions. En el judici, el magistrat va considerar provat que l’home volia aprofitar-se d’aquesta situació per poder entrar al pàrquing i robar els diners sense excessius problemes.

El vigilant de seguretat temporal, però, el va enxampar in fraganti i es va enfrontar a ell. Després d’uns moments de forceig, l’arrestat va treure un ganivet i li va clavar diverses vegades en diferents punts del cos, provocant-li d’aquesta manera la mort a l’home.

Tal com recull el mateix mitjà, el detingut va ser finalment condemnat a 16 anys de presó pels delictes d’homicidi i de robatori amb violència, malgrat que en el judici va negar els fets i va apuntar que havia estat una altra persona qui havia comès l’assassinat.

Permís penitenciari

Cal recordar que l’home detingut el passat cap de setmana per colpejar les dues noies i ferir una altra persona que intentava evitar-ho es trobava de permís penitenciari en el moment dels fets, ja que encara estava complint aquesta condemna. L’arrestat ha estat enviat a presó provisional sense fiança.

Els fets es van produir la matinada del passat dissabte a diumenge al carrer de Balmes amb Marià Cubí, al barri de Sant Gervasi-Galvany (districte de Sarrià-Sant Gervasi), quan aquest individu va sorprendre les joves quan tornaven a casa i les va colpejar amb una roca al cap

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa