Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen l’autor d’un abocament il·legal al Parc Natural de Collserola

La Guàrdia Urbana tracta d’aclarir qui s’amaga darrere d’una desagradable troballa enmig d’una paratge natural de Barcelona. El cos ha obert una investigació per intentar identificar i denunciar el responsable d’un abocament il·legal de 50 bosses de runa al Parc Natural de Collserola.

Agents de unitat muntada de la Guàrdia Urbana efectuaven tasques ordinàries de protecció del medi ambient a la serralada de Collserola quan van topar amb unes grans bosses llançades en un clar al bosc, entre arbres. La policia local de Barcelona he fet públic aquest dimecres els fets i ha explicat que mira d’esbrinar qui es va desplaçar a aquest punt del parc natural per abandonar sacs amb residus.

Els agents que van ensopegar amb l’acumulació de bosses apilades de qualsevol forma en plena natura van avisar els equips de netejar per retirar les deixalles. No és l’únic abocament del qual la Guàrdia Urbana ha informat darrerament.

El gener passat, el cos va identificar un transportista a qui va enxampar descarregant deixalles en un solar al barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. A més del camioner, tres empreses van ser sancionades per l’abocament de tones de residus a la mateixa zona. La policia va imposar una multa de 2.400 euros.

La policia va intervenir sota avís del personal de neteja, que va detectar abocaments il·legals regulars de residus a una parcel·la del carrer de l’Avançada, al Bon Pastor, durant un mig any, quan es van arribar a retirar més de 21 tones de deixalles, segons va informar la Guàrdia Urbana. Agents el cos van efectuar tasques de vigilància discreta per tal de descobrir els responsables de la malifeta.

Per altra banda, veïns del Raval també s’han queixat els darrers mesos pels abocaments de residus enmig del carrer. Han responsabilitzat a comerços de la zona, als quals acusen d’apilar capses i embalatges de qualsevol manera enmig de la vorera i fora dels contenidors. L’Ajuntament va admetre el problema.

Més notícies
Gossos beagle en una protesta contra l'experiment clínic amb cadells d'aquesta raça / MMP
Notícia: Petició al jutjat per frenar l’experiment amb gossos beagle
Comparteix

Petició al jutjat per frenar l’experiment amb gossos beagle

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona demana aturar l'assaig i el troba "il·lícit"
Notícia: Petició al jutjat per frenar l’experiment amb gossos beagle - Mobile
Escenari del festival Cruïlla durant l'estiu de 2021 / ACN - Pere Francesch
Notícia: Mites llatins i del Benidorm Fest: els plats forts del Cruïlla 2022
Comparteix

Mites llatins i del Benidorm Fest: els plats forts del Cruïlla 2022

El festival acabarà a les 11 de la nit les dues primeres nits per intentar evitar molèsties al veïnat
Notícia: Mites llatins i del Benidorm Fest: els plats forts del Cruïlla 2022 - Mobile

Nou comentari

Comparteix