Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ensurt per un plàstic cremat al carrer de Calàbria
  • CA

Ensurt al carrer de Calàbria amb el carrer Diputació, on avui pels volts de la una del migdia s’ha produït un incendi en un balcó d’un domicili particular, molt a prop d’una coneguda cadena de supermercats. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, més tres ambulàncies i efectius policials tant de Mossos d’Esquadra com de la Guàrdia Urbana.

Els agents han acordonat amb un perímetre de seguretat la zona, que ha quedat tallada al trànsit, i alguns d’ells aconsellaven retirar les motocicletes que estaven aparcades a les voreres. L’efecte badoc ha fet que nombroses persones s’aturessin a la confluència de Calàbria amb Diputació, per bé que l’expectació arribava gairebé fins al carrer del Consell de Cent.

Els cotxes que circulaven per Consell de Cent sí podien fer el gir a l’esquerra per continuar cap a Calàbria en direcció a l’avinguda de Roma, en una zona afectada per les obres de la superilla, però els cotxes que intentaven pujar per Calàbria no podien continuar i eren interceptats a la confluència amb el carrer Diputació. Però la situació ha quedat controlada en molt poc temps.

La ràpida actuació dels bombers evita qualsevol tipus de dany

Fonts de l’Ajuntament han explicat al TOT que, malgrat la vistositat del dispositiu i el nombre d’unitats desplaçades -les mínimes per un cas d’aquesta magnitud, segons han dit-, sembla que tot plegat s’ha reduït a un plàstic encès que s’ha pogut extingir amb bastant rapidesa. De fet, tot i que sentia la pudor de cremat des del carrer no es percebia cap foc. La celeritat amb què han actuat els bombers ha impedit danys personals, motiu pel qual ningú ha hagut de ser atès ni traslladat a cap centre hospitalari. A més, l’habitatge tampoc ha sofert cap tipus de repercussió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa