Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues persones intenten atracar amb una arma de foc un turista
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un intent de robatori amb arma de foc durant la passada nit de dimecres al barri Gòtic de Barcelona. Segons ha avançat aquesta nit la periodista Anna Punsí, dues persones han amenaçat un turista entre els carrers de Jaume Giralt i Sant Pere Més Baix. Segons la periodista, el turista ha pogut fugir i demanar ajuda gràcies a què l’arma dels delinqüents ha caigut a terra. D’altra banda, Betevé també apunta que la policia encara no hauria pogut confirmar si l’arma de foc era real o no.

Tres successos de gran rellevància en poques hores a Barcelona

No és l’únic succés sorprenent d’ahir dimecres. Els efectius d’emergències van trobar durant la tarda un cadàver flotant a la platja del Bogatell de Barcelona. La troballa es va produir poc abans de dos quarts de sis de la tarda, quan el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre una trucada que alertava de la presència d’un cos a l’aigua, a prop de la sorra d’aquesta platja de la capital catalana.

Professionals del SEM van anar-hi fins a la platja del Bogatell i després de rescatar el cos de l’aigua han pogut certificar la mort de la persona, tal com recull Europa Press. Per ara no ha transcendit més informació sobre la possible identitat del cadàver trobat ni sobre les possibles causes de la mort. Malgrat tot, els primers indicis apunten a què podria tractar-se d’un treballador. La policia, de moment, ha descartat que sigui el famós jugador de rugbi britànic que encara continua desaparegut, i del qual es va trobar el seu passaport fa pocs dies.

Al mateix temps, un home va morir ahir a Sant Andreu després de caure d’un sisè pis mentre reparava un aire condicionat. Aquest és el segon incident d’aquestes característiques que té lloc a Barcelona en menys d’una setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa